Mermer-iz-Rima-za-Konstantinov-hram
Страна 1 of 1
Re: Mermer-iz-Rima-za-Konstantinov-hram
mdubaic ::Дакле од лепе православне Цркве направише бункер за дочек папе Папараца.
чек мало, ако је права опрема унутар бункера, мож` то и на добро да испадне
Gost- Гост
Ма да, требаће нам неки нови Бошко Буха да истера папу.
Gost- Гост
Е, зју, а зипа коментар са СЦ-а:
mraz(el.)
03. април 2010. у 10.27
Venčac je planina koja se nalazi u blizini Aranđelovca. Bogata je poznatim venčačkim mermerom od koga su sačinjene mnogobrojne skulpture fasada crkve na Oplencu, deo zgrade Bele kuće u Vašingtonu itd. Planina je vulkanskog porekla i ima nadmorsku visinu od 658 m...VALJA I ZA AMERIKANCE,VALJAO JE MERMER I NAŠEM KRALJU...AL SAD IZGLEDAO VAJ TALIJANSKI BOLJI.Ima na jugu Srbije izreka kojom je sve rečeno...„Tuđe jajce sa dva žumanca...”...ovo važi samo ako je vest tačna!
Gost- Гост
Ja bih bio rad da ga skenjam, makar me posle osudili na dozivotno mucenje u sultanovom haremumdubaic ::Ма да, требаће нам неки нови Бошко Буха да истера папу.
Gost- Гост
ма Константине,то би значило да те претворе у евнуха
Gost- Гост
Ah sad ja bih to pokusao obrazloziti zapovjesti "radjate se i punit zemlju" ,tako da do Kastriranja iapk nebi bilo potrebno da dodje, jeldzigibau ::ма Константине,то би значило да те претворе у евнуха
Zamisli kako bi se sultanove robinje obradovale "milion" malih Konstantina
Gost- Гост
Ma jok, njega odmjerim kao Milos murata, arobinje zadrzim rad zapovjesti....al da se zna samo radi zapovjesti, nista radi uzivanja, eto,taki sam ti jadzigibau ::онда би ти морао бити султан
Gost- Гост
E taj, al ne meni, ni na meni....direktor ::Хасан сецкати ?
Nego da se vrnemo temi, taj mermer bi ipak trebalo rabiti na djelice i vratiti ga onog ko nam ga je poslao, al po tintari kad bude dosao vikarus
Gost- Гост
Страна 1 of 1