Да ли ће нам НАТО сада отети државу??
Страна 1 of 1
Усвојена декларација о Сребреници, ... а срби проглашени за геноцидан народ. Шта то сад треба да значи??
Размишљам овако, ако су демократе након хапшења наркодилера и потраге за бегунцима окривљеним за препродају наркотика и друга разбојништва преотели куће и станове и ставили их на добош,... шта ће НАТО да ради са овим јадним Србским народом који демократе оптужише да су геноцидан.
Да ли то значи да ће нам узети државу (стан) и протерати на принудан рад негде у Сибир или Африку???
Јадни ми, чак и разбојници имају бољи статус од геноцидног народа.
Размишљам овако, ако су демократе након хапшења наркодилера и потраге за бегунцима окривљеним за препродају наркотика и друга разбојништва преотели куће и станове и ставили их на добош,... шта ће НАТО да ради са овим јадним Србским народом који демократе оптужише да су геноцидан.
Да ли то значи да ће нам узети државу (стан) и протерати на принудан рад негде у Сибир или Африку???
Gost- Гост
Re: Да ли ће нам НАТО сада отети државу??
mdubaic ::Усвојена декларација о Сребреници, ... а срби проглашени за геноцидан народ. Шта то сад треба да значи??
То значи да ће се увести закон, и свако ко негира геноцид иде у ћорку, као у швабији за негирање холокауста.
Требаће нових затвора, или ће целу државу да претворе у апсану,па онда лај колко ош...
direktor ::Требаће нових затвора, или ће целу државу да претворе у апсану,па онда лај колко ош...
ово ти у њиовој, а као нашој држави, више није ни виц, а камоли шала или зајебанција !!!!
Gost- Гост
ми смо већ били држава затвор,само су то неки заборавили...веома брзо,сећате се санкција???
Gost- Гост
Similar topics
» ТУЖИТЕ ДРЖАВУ!
» Шарићев напад на државу
» референдум уласка у нато
» Не у НАТО - кажу Руси
» Самоубилачки напад на конвој НАТО-а
» Шарићев напад на државу
» референдум уласка у нато
» Не у НАТО - кажу Руси
» Самоубилачки напад на конвој НАТО-а
Страна 1 of 1