ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ
Страна 1 of 1
ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ
ЕВО ОВАКО СЕ ТО РАДИ ,ПОСТАВИ СЕ ОДГОВОР ПОРУКА ИЛИ БИЛО ШТА А МИ ЋЕМО ЧАК И ВАШУ АНОНИМНУ ПРИЈАВУ УВАЖИТИ.АДМИНИСТРАЦИЈА ФОРУМА.
ХВАЛА ВАМ ШТО СТЕ НАВРАТИЛИ !
ХВАЛА ВАМ ШТО СТЕ НАВРАТИЛИ !
????????- Гост
Re: ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ
Зашто се не виде фотографије кад неко има статус Госта??
Gost- Гост
To bi admin trebao da zna zasto.A inace kako gde koji podforum.Al se moze podesiti da se vide ...ADMINE ...
direktor ::To bi admin trebao da zna zasto.A inace kako gde koji podforum.Al se moze podesiti da se vide ...ADMINE ...
Добро Директоре зашто сам ражалован ?
Gost- Гост
Жељко ::direktor ::To bi admin trebao da zna zasto.A inace kako gde koji podforum.Al se moze podesiti da se vide ...ADMINE ...
Добро Директоре зашто сам ражалован ?
Овде кога нема без њега се може исто као на вид-у. Ниси ражалован само си скинут са модерације.Нема те на важној теми,сад је уређује онај ко је пише.
Шојић.
Регистровала сам се на овај форум 03. априла. Уследили су Васкршњи празници.
22. april 2010 09:53:24 послали сте ми маил:
У реду је што бришете неактивне чланове, али ако узмете у обзир Васкршње празнике, нисте ми дали више од 15 дана.
Поново сам се регистровала 23. april 2010 22:45:30. Meђутим, регистрација није тиме завршена, добијам повратну поруку следеће садржине:
Нисам стигла да прочитам какав је форум, да прочитам правила, још нисам чула да негде бришу чланове после 15 дана, и на основу овог да чекам да администратор форума поново активира да се логујем,.. уф како сте нервозни!
П.С. У Корисничко име не мож стане више од осам слова.
--
Настасија
22. april 2010 09:53:24 послали сте ми маил:
Zdravo ,
Vaš nalog na " bb99.serbianforum.info" ga je izbrisao administrator, verovatno zbog vaše inaktivnosti na forum.
У реду је што бришете неактивне чланове, али ако узмете у обзир Васкршње празнике, нисте ми дали више од 15 дана.
Ako želite ponovo biti član naše zajednice, možete se nanovo upisati zahvaljujući ovom linku:
Поново сам се регистровала 23. april 2010 22:45:30. Meђутим, регистрација није тиме завршена, добијам повратну поруку следеће садржине:
Ваш налог тренутно није активан, администратор форума мора да вам активира да би сте могли да се логујете. Када налог буде активиран добиће те још један е-маил.
Нисам стигла да прочитам какав је форум, да прочитам правила, још нисам чула да негде бришу чланове после 15 дана, и на основу овог да чекам да администратор форума поново активира да се логујем,.. уф како сте нервозни!
П.С. У Корисничко име не мож стане више од осам слова.
--
Настасија
????????- Гост
А ја видим само једно да си пуна критика и осорости,само приговараш ко нека баба. Извини што те је неко убрисо .Неће Више ! Сад сам сам администратор.
Форум брише сам неактивне након 10 до 15 дана без пардона,аутоматски. Јел треба тако ? Немам појма ,подеси ћу форум да не брише више никога ,и да се не можете сами убрисати. Оставићемо све за пелцер ! Идем да те активирам,ако си на списку...
ШОЈИЋ
Форум брише сам неактивне након 10 до 15 дана без пардона,аутоматски. Јел треба тако ? Немам појма ,подеси ћу форум да не брише више никога ,и да се не можете сами убрисати. Оставићемо све за пелцер ! Идем да те активирам,ако си на списку...
ШОЈИЋ
Ево да не мислиш да је другачије стављена си у модерацију и уредник си Графика Дизајн Цс 2-3-4 зато што си била изузетно вредна у тој области....
Шта да ти кажем ,добродошла и извини за неугодности Шојић
Шта да ти кажем ,добродошла и извини за неугодности Шојић
Идем само мало да одспавам, и ето ме. Хвала вам.
????????- Гост
Страна 1 of 1