bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ

Go down

ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ Empty ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ

Порука  ???????? Thu Jan 28, 2010 1:00 pm

ЕВО ОВАКО СЕ ТО РАДИ ,ПОСТАВИ СЕ ОДГОВОР ПОРУКА ИЛИ БИЛО ШТА А МИ ЋЕМО ЧАК И ВАШУ АНОНИМНУ ПРИЈАВУ УВАЖИТИ.АДМИНИСТРАЦИЈА ФОРУМА.
ХВАЛА ВАМ ШТО СТЕ НАВРАТИЛИ !

????????
Гост

Назад на врх Go down

ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ Empty Re: ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ

Порука  Gost Sun Feb 21, 2010 8:22 pm

за наше госте,док читају шта могу,да се освеже :не не:

ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ I04-KaffeeRakija

Gost
Гост

Назад на врх Go down

ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ Empty Re: ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ

Порука  Gost Mon Mar 29, 2010 2:57 pm

Зашто се не виде фотографије кад неко има статус Госта??

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Mon Mar 29, 2010 4:25 pm

To bi admin trebao da zna zasto.A inace kako gde koji podforum.Al se moze podesiti da se vide ...ADMINE ...
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Порука  Gost Mon Mar 29, 2010 7:48 pm

direktor ::To bi admin trebao da zna zasto.A inace kako gde koji podforum.Al se moze podesiti da se vide ...ADMINE ...

Добро Директоре зашто сам ражалован ?

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Mon Mar 29, 2010 10:01 pm

Жељко ::
direktor ::To bi admin trebao da zna zasto.A inace kako gde koji podforum.Al se moze podesiti da se vide ...ADMINE ...

Добро Директоре зашто сам ражалован ?

Овде кога нема без њега се може исто као на вид-у. Ниси ражалован само си скинут са модерације.Нема те на важној теми,сад је уређује онај ко је пише.
Шојић.
admin
admin

Назад на врх Go down

ОДГОВОРИ СА ПП-а И ОСТАЛИ ИНФО СА СТРАНЕ Empty Сретни празници

Порука  ???????? Sun Apr 04, 2010 11:17 pm

Христос Воскресе, Воистину Воскресе

????????
Гост

Назад на врх Go down

Порука  ???????? Sat Apr 24, 2010 11:20 pm

Регистровала сам се на овај форум 03. априла. Уследили су Васкршњи празници.
22. april 2010 09:53:24 послали сте ми маил:

Zdravo ,
Vaš nalog na " bb99.serbianforum.info" ga je izbrisao administrator, verovatno zbog vaše inaktivnosti na forum.

У реду је што бришете неактивне чланове, али ако узмете у обзир Васкршње празнике, нисте ми дали више од 15 дана.

Ako želite ponovo biti član naše zajednice, možete se nanovo upisati zahvaljujući ovom linku:

Поново сам се регистровала 23. april 2010 22:45:30. Meђутим, регистрација није тиме завршена, добијам повратну поруку следеће садржине:

Ваш налог тренутно није активан, администратор форума мора да вам активира да би сте могли да се логујете. Када налог буде активиран добиће те још један е-маил.

Нисам стигла да прочитам какав је форум, да прочитам правила, још нисам чула да негде бришу чланове после 15 дана, и на основу овог да чекам да администратор форума поново активира да се логујем,.. уф како сте нервозни!

П.С. У Корисничко име не мож стане више од осам слова.
--
Настасија

????????
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Sun Apr 25, 2010 7:30 am

А ја видим само једно да си пуна критика и осорости,само приговараш ко нека баба. Извини што те је неко убрисо .Неће Више ! Сад сам сам администратор.
Форум брише сам неактивне након 10 до 15 дана без пардона,аутоматски. Јел треба тако ? Немам појма ,подеси ћу форум да не брише више никога ,и да се не можете сами убрисати. Оставићемо све за пелцер ! Идем да те активирам,ако си на списку...
ШОЈИЋ
admin
admin

Назад на врх Go down

Порука  admin Sun Apr 25, 2010 7:48 am

Ево да не мислиш да је другачије стављена си у модерацију и уредник си Графика Дизајн Цс 2-3-4 зато што си била изузетно вредна у тој области....
Шта да ти кажем ,добродошла и извини за неугодности Шојић
admin
admin

Назад на врх Go down

Порука  ???????? Sun Apr 25, 2010 12:33 pm

Sleep Идем само мало да одспавам, и ето ме. Хвала вам.

????????
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Назад на врх

- Similar topics