"Monstruozna kampanja DS, kukuruz nije izvezen"???

Go down

"Monstruozna kampanja DS, kukuruz nije izvezen"???

Порука  admin on Sat Mar 02, 2013 2:20 pm

"Monstruozna kampanja DS, kukuruz nije izvezen"


Mirović je rekao i da Demokratska stranka vodi monstruoznu kampanju usmerenu protiv interesa Srbije, privrede, poljoprivrede i seljaka, a da je deo te kampanje i informacija da je u Nemačku izvezen zaraženi kukuruz.

Mirović je novinarima pokazao izveštaj Uprave carina prema kome se, kako je naveo, vidi da Srbija u poslednjih 14 meseci, odnosno tokom cele prošle i prva dva meseca ove godine uopšte nije izvozila kukuruz za Nemačku.

"Obim laži (DS) je fascinantan. Borićemo se svim sredstvima da istina izađe na videlo i da se oni koji ih podržavaju, a to su razni lobiji i tajkuni, pobede političkim sredstvima", rekao je Mirović.

On je naveo da se krug laži širi sa ciljem da se uništi poljoprivredna proizvodnja, pogorša ionako teško stanje u poljoprivredi i privredi, uvede anarhija u te sektore i poveća šteta koja je već velika zbog gubitaka vezanih za slučaj mleka.

Mirović je rekao i da je ogromna šteta koju pričinjava dobro osmišljenja propaganda DS-a.

"Ova politička akcija je zaista monstruozna, nezabeleženih razmera, zloupotrebljavaju se deca i zdravlje ljudi i lansiraju se laži ", rekao je Mirović i kao primer naveo izjavu pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Gorana Ješića da mu je prećeno i da mu nude mito da prestane da priča o problemima sa mlekom.

Mirović je rekao da su tvrdnje Ješića da je to prijavio policiji neistinite i da je to utvrđeno proverom kod svih policijskih uprava u Srbiji.

Upitan da li je iz Brisela traženo da se granica alfatoksina vrati na 0,05 odsto Mirović je rekao da nema te podatke i da će to morati da se vidi kod Ministarstva poljoprivrede.


http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/lebensmittel/tierfutter-skandal-so-verschimmelt-war-der-mais-noch-nie-12098797.html
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=02&nav_category=11&nav_id=691455
avatar
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

http://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Назад на врх

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму