Наши планови за Словене

Go down

Наши планови за Словене

Порука  admin on Thu Feb 09, 2012 10:16 pm


Разбијте омладину и победићете народ! То је наша девиза. Лишићемо ваше друштво омладине, покварићемо је сексом, роком, насиљем, алкохолом, пушењем, наркотицима, то јест, лишићемо ваше друштво будућности. Ударићемо на породицу, рушећи је, смањићемо стопу рађања.
***********************************
Ово су речи рабина Синедриона Реб Менахем Мендел Шнеерсона
Наши планови за Словене


1. Наша специјална тактика борбе против црвено-смеђих (а сви Словени су црвено-смеђи) је тајно знање, које представља тајну због своје изолованости. Главну оштрицу борбе ми ћемо усмерити против Словенства, изузимајући отпаднике који су блиски са Јеврејима искључиво зарад својих интереса. Истина, те «блиске» ћемо, пошто их искористимо за своје циљеве, избацити из нашег друштва. Словенство, а међу њима Руси су најнепокорнији народ у свету. Непокорни су због својих психичких и умних способности у које су уграђене многе генерације предака, због гена на које се не може утицати, тј. који се не могу се преправити! Словена, Руса можеш уништити, али га не можеш покорити. Ето зашто ово семе треба ликвидирати а пре свега значајно смањити његову бројност.

2. Наше методе борбе неће бити војне, већ идеолошке и економске, уз употребу структура моћи опремљених најсавременијим врстама оружја за физичко сузбијање побуне и то још већом жестином него што је то учињено у октобру 1993 године од Врховног совјета Русије. Прво, ми ћемо изделити све словенске народе (од њих 300 милиона, половина је Руса), на мале ослабљене земље са међусобно покиданим везама. Овде ћемо применити нашу стару методу: ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ! Потрудићемо се да те земље међусобно посвађамо и увучемо их у међусобне ратове са циљем – међусобног уништења.
Украјинац ће мислити да се бори против експанзионистичке Русије, да се бори се за своју самосталност и мислиће да је коначно добио своју слободу, али истовремено потпуно ће постати завистан од нас. Исто то ће мислити и Руси, који ће се наводно борити за своје националне интересе и враћање земље која им је «незаконито» одузета и тако даље.

Све то ћемо радити под под изговором различитих суверенитета, борби за националне идеале. Истовремно, нећемо дозволити ни једној земљи самоопредељење на основу националних вредности и традиције. У том рату глупака, словенска стока ће сама себе ослабити и ојачати нас, главне управљаче хаоса који ћемо тобоже стајати по страни и не само да нећемо учествоцати у крвавим догађајим, већ се нећемо ни мешати у њих. Шта више, ми ћемо потпуно себе заштитити. У свест непросвећених Словена ми емо уградити такве стереотипе мишљења, по којима ће најстрашнија реч бити «антисемит». Реч «Јеврејин» ће изговарати шапатом.

Помоћу неколико судских процеса (као што је суђење антисемити Осташвилију и након тога његово уништње) и других метода (радија, телевизије – застрашујућим филмовима о осветама израелске обавештајне службе Мосад за убиства Јевреја) заплашићемо стоку толико, да ни једном Јевреју неће пасти длака с главе док ће се истовремено Словени убијати на туце, уништавати на хиљаде њих на границама где Јевреју не служе, у миротворним снагама, тероризмом, убиствима.

3. Глуп славенски народ не разуме да су најгори нацисти они који никада и нигде гласно о томе не говоре, а све чине као под окриљем демократије (као нпр. Одржавање председничких избора у марту). Управо супротно, ми ћемо учинити да реч фашиста буде забрањена! И ове речи ће се бојати свако кога ми прогласимо фашистом! Ми веома добро знамо да национализам учвршћује нацију и чини је јаком. Парола „интернационализам“ је застарела и у то више нико не верује, па се мора заменити слоганом „универзалне вредности“ то је једно те исто.

Ми нећемо дати да се подигне ниједан националистички покрет, а ако се ине покрете ко ји теже да изведу народ изван наше контроле уништићемо огњем и мачем како је то већ урађено у Грузији, Јерменији и Србији. Зато ћемо обезбедити потпуни процват нашем национализму-ционизму, прецизније Јеврејском фашизму, који се по својој тајности и моћи појављује као надфашизам! Није узалуд Генерална скупштина УН 1975. године усвојила резолуцију по којој је ционизам проглашен као највећи облик расизма и расне дискриминације али је услед нашег победоносног похода широм планете, 1992. године та резолуција укинута. Овај међународни орган смо учинили оружјем наших намера за успостављање власти над „свим царствима и народима“.

4. Бројну популацију Словена ми ћемо лишити националне елите која и одређује развој догађаја и напредак земље и наравно сав ток историје. Зато ћемо у наредних 5 година затворити пола њихових факултета, а у другој половини ћемо ми учити. Пустићемо тамо Јермене, Чечене, Цигане и њима сличне. Тежићемо ка томе да у владама словенских земаља буде што је могуће мање представника главних (суверених) народа, њих ћемо заменити нашом јеврејском елитом.

У средствима масовног информисања – на радију, телевизији, у штампи, у уметности, литератури, позоришту, биоскопу, ми ћемо постепено потискивати националне кадрове, заменивши их нашим, или у крајњем случају космополитским кадровима.

Спровешће се хуманизација образовања, а као резултат тога, значај предмета који структурирају мишљење коришћењем леве и десне полусфере мозга, биће умањен и деструктуиран:
а) језик и литература
б) физика и математика
О историји се нема шта ни говорити. Даћемо стоци свој поглед на историју у коме ћемо показати да се сва људска еволуција кретала ка томе да се Богоизабрани јеврејски народ призна за владаре над целим светом. Уместо националних вредности, даћемо вам патриотизам балалајки и пијаних суза. И овде ће наш циљ бити да се заменимо црвено-смеђе (црвено-смеђи, Јевреји тако називају Словене, прим. прев.) елиту нашом.

У словенским земљама нећемо дозволити развој науке, а језгро научника (Академију наука) чиниће наши људи. Нећемо допустити никакве високе технологије, што ће довести до потпуне пропасти индустрије коју ћемо свести на производњу предмета који су неопходни за ограничен број робова који нама обезбеђују сировине.

Међу грађанима је много инжењера, квалификованих радника, учитеља. Ми ћемо им направити такве услове живота (недостатак радних места, висока станарина, високе цене комуналних услуга, превоза), да ће сами бежати, онако како сада беже Руси из земаља ЗНД у напуштена села на северу, где им се чини да ће лакше живети, што ће у суштини такође бити варка.

Разбијте омладину и победићете народ! То је наша девиза. Лишићемо ваше друштво омладине, покварићемо је сексом, роком, насиљем, алкохолом, пушењем, наркотицима, то јест, лишићемо ваше друштво будућности. Ударићемо на породицу, рушећи је, смањићемо стопу рађања.

Хитлер је био глуп и незрео. Он је деловао директно, отворено. И зато је морао да уради невероватно велики посао – да милионе људи спали, стреља, закопа исл. Он је оставио крваве трагове. Ми ћемо деловати брже: код нас неће бити трагова. Ако се рађање смањи макар за половину – то ће унуштити годишње 2-3 милиона Руса без било каквих трошкова. Нису потребне пећи, муниција и гробови. И нема трагова. Нису се родили и криваца нема.

Изградићемо криминалцима боље услове живота него за стоку која ради, из тамница ћемо пуштати злочинце како би било више убистава, пљачки, нестабилности. Амнестије ће се односити само на лопове и убице, укратко, на све осим на оне који су осуђени за „распиривање међунационалног раздора“, што представља тренутно замену за закон о антисемитизму.

У народу ћемо посејати страх. Страх за живот који више ништа неће вредети, страх за радно место које у сваком тренутку може бити одузето, страх за будућност блиских… Страхом ћемо управљати.

5. Ови грандиозни задаци ће бити реализовани у неколико етапа. Сада се већ 85% обале Северног Леденог океана налази у нашим рукама (шири круг становништва још није свестан тога), захваљујући замршеним и народу неразјашњеним договорима који су закључени током власти Горбачова и Јељцина.

Већ сада, у земљама на југу Русије живи пола милиона Јермена – то је наша предстража. У прво време, ради преваре, ми ћемо прогласити на Кубану Јерменску републику, а затим, прогнавши козаке, претворићемо је у Хазарију – Израел. Помоћи ће нам то, што су козаци стално пијани, што воле власт и ради тога су спремни да се сукобе једни са другима. Истина, постоји још једна организациона структура – православни клир. Ми ћемо послати међу свештенике своје јудејске представнике, којима је, по талмуду, дозвољено да испуњавају ритуале других религија чувајући у срцу своју веру, јудаизам.

Остале ћемо поткупити. А оне који на то не буду пристали, њих ћемо уништити. Код Руса, осим ових, није остало мање-више организованих структура, тако да стока није способна да се уједини и да их изгради, јер је руска стока већ успавана и деградирана и није способна да се организује.

Ако је у прошлом веку САД купила од Русије Аљаску, она ће у 21. веку купити цео Сибир. Коме ће припасти сибирске територије између Јенисеја на западу, Северног Леденог океана на северу, Тихог океана на истоку и границе Кине и Монголије на југу? Та земља својом површином два пута превазилази територију САД-а. Ар земље ће се куповати по цени од 1000 долара, и за цео Сибир биће потребно платити 3 трилиона долара, у периоду од 20 година. Годишње ће се плаћати 200 милиона долара, од којих ће половина одлазити на увоз робе из САД.

Сибирци не могу побећи од тога да се морају подчинити неком страном утицају, а САД ће им изгледати пријатније него њихови азијатски суседи. На крају крајева, Владивосток је ближи Лос Анђелесу, него Москви…

6. Да бисмо спровели ове, за нас више него битне мере, ми ћемо под видом „демократских промена“ дати словенској стоци монархију. Свакоме народу даћемо председника-марионету. И даћемо им што више галаме, помпе и бљештавила! Монархизам је добар због тога што сву енергију масе усмерава у ветар. Одвлачи им пажњу од нашег тајне активности структуирања становништва по обрасцу који нама одговара. Председник, то је фигура тобоже изабрана од стране народа (а ми ћемо успоставити изборну процедуру тако да све изгледа да је по закону), помоћу које ћемо управљати свим неопходним процесима. Председник ће имати неограничено пуномоћје. Премештањем кадрова на више позиције структура моћи, он ће на њихово чело поставити наше људе. Војска, Министарство унутрашњих послова, Државна безбедност и све специјалне јединице биће директно подчињене председнику. А то значи – нама. У нашим рукама биће само конци који воде до руку председника. И ми ћемо повлачити те конце онако како је потребно, у циљу остваривања грандиозне замисли покоравања свих племена и царстава и потчињавања нашем наднароду, кога је изабрао Бог Израиљев.

7. Али оно што је главно то је – новац. Новац ради све. Новац је власт. Новац је сила. Ко има новац, тај има оружје и то најмодерније. Он има армију најамника. Новац влада средствима масовног информисања која заглупљују милијарде људске стоке. Новац купује људе који су нам потребни. Новац уклања непокорне. Бомбардује фанатике који нам се противе – Ирачане, Србе, а у перспективи – Русе. Капиталом и освајањем власти се решава све. Ми већ више од 3 хиљаде годинаувежбавамо нагомилавање капитала и освајање власти и нико нам у томе не може бити раван. Ви немате свог новца. Немате ни своје власти. Немате је и нећете је ни имати! Нећемо вам то дозволити!

Ми вас неизмерно мрзимо! Та мржња нам даје снагу да вам се смејемо у лице, да се учврстимо уз ваше поверење и да управљамо вама показујући “бригу” за вас и за вашу децу, за будуће унуке и праунуке, којих у стварности неће ни бити.

Ви сте осуђени на пропаст. И све док ви не схватите ову просту истину, све док се батргате, до тада ће вас тући више него обично. Ако будете послушни, остаће вас 65 – 70 милиона јединки, а у противном 40 – 45 милиона.

Оно што је тренутно важно је да се одржимо још најмање 2-3 године. А затим за нас у овој земљи више неће бити никаквих проблема. Направићемо таква заштитна средства да се нико од вас и не помакне. Све што ће бити, нама је познато, и све је од нас контролисано и тајно управљано. И нико нема снаге да нам се супротстави.
Шта ћемо урадити

1. Светске залихе индустријских сировина се троше и већ на почетку следећег миленијума “западно друштво” неће моћи да задржи свој ниво потрошње без нових извора – колонијалних земаља, донора. Зато су наша стремљења сада усмерена на Русију и то из два разлога:

Први – ликвидација најмоћније независне империје која заузима шестину површине Земље
Други – завладати њеним богатствима која чине 60-70% укупне количине светских залиха сировина и 75-80% откривених светских залиха нафте и гаса концентрисаних у Сибиру и на обалама Северног Леденог океана.

2. Клима планете се мења, планета је изложена интензивном отопљењу. Пустиња се шири на север брзином од 10км годишње, а исушивање земље брзином од 25км годишње. Већ сада, древни светски центри: Атина, Рим, и пре свега, Јерусалим (Израел) спадају у зону вештачког наводњавања. Кроз 20 – 30 година биће потребно размишљати о пресељењу огромних маса цивилизованих народа у северније делове од места где они тренутно живе. У то време, на Кубану, у Ростовској области, у Украјини, биће изузетна суптропска клима, а у Черноземју и на северу Украјине, клима садашњег Предкавказја. Ако се сетимо историје, треба признати да су те земље у ставри исконске земље древне јудејске Хазарије то јест Израела, које је освојила Кијевска Русија у 10. веку. Словени су овде привремени гости и они подлежу исељавању. Ми ћемо вратити ту територију и на тој благодатној земљи ћемо саградити Велику Хазарију – јудејску државу исто онако како смо пре 50 година саградили Израел, потискујући Палестинце. Овде ћемо преселити део Израиљаца, а словенску стоку ћемо прогнати далеко на север, иза граница Москве. Тамо ће бити мала северна територија – резерват са компактним становништвом, сличан индијанским резерватима у Америци.

Извор:

http://russview.ru/main/173-plani-shneersona.html

Превод – редаксција Србског ФБРепортера
avatar
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

http://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Re: Наши планови за Словене

Порука  admin on Thu Feb 09, 2012 10:17 pm

«Наши планы относительно славян» - Менахем Шнеерсон

Среда, 25 марта 2009, 21:36

Дискриминация, Статьи

Версия для печати
«Наши планы относительно славян» - Менахем ШнеерсонЭто слова раввина Синедриона (Духовного управления евреев в России) Ребе Менахем Мендел Шнеерсона.

1. Наша специальная тактика борьбы с красно-коричневыми (а все славяне — красно-коричневые), в силу своей замкнутости является Тайным Знанием. Главное острие борьбы мы направим против славянства, кроме отщепенцев, породнившихся с евреями одними интересами. Правда, этих «породнившихся» мы потом, после использования их в своих целях, изымем из нашего общества. Славянство, а среди них русские, — самый непокорный народ в мире. Непокорный он в силу склада своих психических и умственных способностей, заложенных многими поколениями предков, генов, которые не поддаются переделке. Славянина, русского, можно уничтожить, но никогда нельзя покорить. Вот почему это семя подлежит ликвидации, а на первых порах — резкому сокращению в своей численности.

2. Наши методы борьбы будут отнюдь не военные, а идеологические и экономические с применением силовых структур, оснащенных самыми современными видами вооружения для физического подавления бунтующих с еще большей жестокостью, чем это было сделано в октябре 1993 года при расстреле Верховного Совета России. Прежде всего, мы расчленим все славянские народы (их 300 миллионов, половина — русских) на маленькие ослабленные страны с прерванными связями. Здесь мы будем пользоваться нашим старым методом: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ. Постараемся эти страны стравить между собой. Втянуть их в междоусобные войны с целью взаимоуничтожения.
Украинец будет думать, что борется против экспансионистской России, борется за свою самостоятельность, будет думать, что, наконец, обрел свою свободу, в то время, как полностью попадает в зависимость от нас. То же самое будут считать и русские, будто отстаивают они свои национальные интересы, возвращают «незаконно» отобранные у них земли и прочее.

Все это мы будем делать под предлогом разных суверенитетов, борьбы за свои национальные идеалы. В то время мы не дадим ни одной из сторон самоопределиться на основе национальных ценностей и традиций. В этой войне дураков славянское быдло будет ослаблять себя и укреплять нас, главных дирижеров смуты, якобы стоящих в стороне и не только не участвующих в кровавых событиях, но и не вмешивающихся в них.

Более того, мы полностью обезопасим себя. В сознание славян-профанов (непосвященных) мы заложим такие стереотипы мышления, при которых самым страшным словом станет «антисемит». Слово «еврей» будут произносить шепотом.
Несколькими процессами (вроде суда над антисемитом Осташвили с последующим его уничтожением) и другими методами (радио, телевидение — устрашающие фильмы, вроде отмщение израильской сверхразведки Моссад за убийства евреев) запугаем быдло настолько, что ни у одного еврея не упадет с головы ни единый волос в то время, как славян будут отстреливать пачками, уничтожать тысячами — на границах, где евреи не служат, в миротворческих силах, терроризмом, заказными и уголовными убийствами.

3. Тупой славянский этнос не понимает, что самые страшные фашисты — это те, кто никогда, нигде вслух об этом не говорит, а организует все якобы по самым демократическим нормам (как президентские выборы в марте). Наоборот, мы сделаем само слово «фашист» бранным.
Этого ярлыка будет бояться каждый, на кого мы навесим его. Мы очень хорошо знаем, что национализм укрепляет нацию, делает её сильной.
Лозунг «интернационализма» устарел и уже не работает так, как прежде, мы его заменим «общечеловеческими ценностями», что одно и то же.

Мы не дадим подняться ни одному национализму, а те националистические движения, которые стремятся вывести народ из-под нашего диктата, мы уничтожим огнем и мечом, как что делается в Грузии, Армении, Сербии. Зато мы обеспечим полное процветание нашему национализму — сионизму, а точнее: еврейскому фашизму, который в своей скрытности и мощности является сверхфашизмом. Не зря Генеральная Ассамблея ООН в 1975 году приняла резолюцию, в которой определила сионизм, как самую отъявленную «форму расизма и расовой дискриминации», но в силу нашего победного шествия на всей планете в 1992 году отменила это решение. Этот международный орган мы сделали оружием наших устремлений по захвату власти над «всеми царствами и народами».

4. Многочисленную популяцию славян мы лишим национальной элиты, которая и определяет развитие событий, прогресса страны. И, в конечном счёте, весь ход истории. Для этого мы понизим их образовательный уровень — уже в ближайшие 5 лет мы закроем половину их институтов, а в другой половине будем учиться мы. Пустим туда еще армян, чеченцев, цыган и тому подобное. Мы будем добиваться того, чтобы в правительствах славянских стран было как можно меньше представителей коренных народов, которые будут заменены нашей еврейской элитой.

В средствах массовой информации — на радио, телевидении, печати, в искусстве, литературе, театре, кино мы постепенно вытесним национальные кадры, заменив их нашими или на крайний случай, космополитическими.

Будет проведена гуманизация образования, в результате чего предметы, структурирующие мышление левого и правого полушария мозга, будут уменьшены и деструктированы:
а) Язык и литература,
6) Физика и математика.
Об истории говорить нечего. Мы дадим быдлу свой взгляд на историю, где покажем, что вся человеческая эволюция двигалась к признанию богоизбранной нации иудеев властелинами над всем миром.
Взамен же национальных ценностей дадим вам патриотизм балалайки и пьяных слез. И здесь наша цель состоит в том, чтобы заменить красно-коричневую элиту нашей.
Мы не допустим в этих странах развития науки. А ядро ученых (Академия Наук) будет состоять их наших людей.
Мы не допустим никаких высоких технологий, что приведет к полному упадку промышленности, которую сузим до производства предметов первой необходимости для ограниченного контингента рабов, добывающих нам сырье. Среди горожан много инженеров, квалифицированных рабочих, учителей. Мы создадим им такие условия выживания (без места работы, высокая квартплата, плата за коммунальные услуги, проезд), что они будут сами бежать, как сейчас бегут русские из стран СНГ, в глухие села севера, где им покажется прожить легче, что на самом деле будет тоже обманом.

Разложите молодежь — и вы победите нацию! Это наш девиз. Мы лишим ваше общество молодежи, растлив её сексом, роком, насилием, алкоголем, курением, наркотиками, то есть лишим ваше общество будущего. Мы ударим по семье, разрушая её, сократим деторождение.
Гитлер был глупым мальчиком. Он действовал напрямую, открыто. И пришлось выполнять неимоверно большую работу — миллионы сжечь, расстрелять, закопать и тому подобное. Он оставил кровавые следы. Мы действуем более хитро: у нас не будет следов. Сократить деторождение хотя бы наполовину — это уничтожить в год 2-3 миллиона русских без всяких физических затрат. Не надо печей, патронов, могил. И нет следов. Не родился. Нет и виновных.
Создадим для преступников условия жизни лучше, чем для рабочего быдла, из тюрем будем выпускать уголовников, чтобы стало больше убийств, грабежей, нестабильности. Амнистия будет касаться только воров и убийц, короче, всех, кроме осужденных по статье за «разжигание межнациональной розни», что заменяет сейчас закон об антисемитизме.
Посеем среди народа страх. Страх за жизнь, которая станет ничего не стоить, страх за рабочее место, которое каждую минуту может быть отобрано, страх за будущее ваших… Страхом и будем править.

5. Эти грандиозные задачи будут осуществлены в несколько этапов. Уже сейчас 85% шельфа Северного Ледовитого океана оказались (широкие круги населения пока не осведомлены об этом) в наших руках, благодаря запутанным и не разъясненным народу договорам, заключенным при Горбачеве и Ельцине.
Уже сейчас на землях юга России проживает полтора миллиона армян — это наш форпост. На первых порах, для обмана, мы объявим на Кубани Армянскую республику, затем, изгнав казаков, преобразуем ее в Хазарию — Израиль. Поможет нам то, что казаки постоянно пьяны, любят власть и готовы передраться друг с другом на этой почве. Правда, есть еще одна структурированная организация — православный клир. Мы зашлем туда в священники своих иудейских представителей, которым по талмуду разрешается внешне выполнять ритуалы других религий, сохраняя в душе свою веру иудаизма.

Остальных подкупим. А тех, кто не поддастся — уничтожим. Больше у русских нет более — менее организованных структур, да быдло и не способно объединиться и создать их, ибо русское быдло уже спилось и деградировало и на структурирование не способно.

Если в прошлом веке США купили у России Аляску, то в XXІ веке купит полностью Сибирь. Куда войдут сибирские территории между Енисеем на западе, Северным Ледовитым океаном на севере, Тихим океаном на востоке и границей Китая, Монголии и Северной Кореи на юге. Эти земли в два раза превосходят территорию самих США. Акр земли будет куплен по цене 1000 долларов, за всю же Сибирь придется заплатить 3 триллиона долларов в течение 20 лет. Ежегодные выплаты составят 200 миллионов долларов, половина из которых уйдет на закупки товаров в США.

Сибиряки никуда не денутся от того, что им придется подчиниться какому-нибудь иностранному влиянию, а США выглядит приятнее, чем азиатские соседи. В конце концов, Владивосток ближе к Лос-Анджелесу, чем к Москве…

6. Для проведения всех этих архиважных для нас мероприятий мы под видом «демократических преобразований» дадим славянскому быдлу монархию. Каждому — марионеточного президента. И побольше блеска, шума, помпы! Монархизм хорош тем, что всю энергию масс направляет в свисток. Отвлекает от нашей тайной активной работы по структурированию населения по образцу, необходимому нам. Президент — это ширма, вроде избранная всенародно (а мы подделаем избирательные процедуры так, чтобы всё казалось законным), из-за которой мы и будем управлять всеми необходимыми процессами. Президент будет наделён неограниченными полномочиями. Путём перестановки кадров на высших постах силовых структур он во главе их поставит наших людей. Армия, МВД, ФСБ и всяческие спецназы будут напрямую подчинены президенту. А значит — нам. У нас в руках будут только веревочки, идущие к рукам президента. И мы будем дергать за эти веревочки так, как надо для осуществления грандиозного замысла покорения всех племен и царств, подчинения их нашим сверхнародом, избранным богом Израилевым.

7. Но главное — деньги. Они делают все. Они — власть. Они — сила. У кого деньги — у того оружие. Сверхсовременное. У того наемная армия. Деньги владеют средствами массовой информации, дурачащими миллиарды людского скота. Подкупают нужных нам людей. Убирают непокорных. Бомбят сопротивляющихся фанатов — иракцев, сербов, в перспективе — русских. Всё решает капитал и захват власти. Над накоплением капитала и захватом власти мы практикуемся уже более трех тысячелетий, и никто с нами в этом деле не снокаутирует. Своих денег у вас нет. Власти тоже. Их у вас нет и не будет! Не дадим!
Мы ненавидим вас безмерно! Эта ненависть дает силы мило улыбаться вам в лицо, внедриться к вам в доверие и руководить вами, показывая «заботу» о вас и ваших детях, будущих внуках и правнуках, которые в действительности не появятся.

Вы обречены. И пока вы не поймете этой простой истины, пока будете дергаться, до тех пор вас будут бить больше, чем полагается. Будете послушными — вас останется 65 — 70 миллионов единиц, в противном случае — 40-45.

Главное сейчас — удержаться нам еще минимум 2-3 года. А потом для нас не будет уже здесь, в этой стране, никаких проблем. Мы создадим такие защитные средства, что никто из вас и не шелохнется. Всё, что будет, нам известно, контролируемо и тайно управляемо. И никто нам не в силах помешать!


Что мы сделаем

1. Мировые запасы промышленного сырья истощаются, и уже к началу следующего тысячелетия «западное общество» не сможет удержать свой нынешний уровень потребления без подпитки со стороны новых источников — колониальных стран — доноров. Поэтому наши устремления направлены сейчас на Россию с двуедиными целями:
Первое — ликвидация самой мощной и независимой империи, занимающей одну шестую часть земли.
Второе — завладение ее богатствами, которые составляют 60-70% всех мировых запасов сырья и 75-80% открытых мировых запасов нефти и газа, сосредоточенных в Сибири и на шельфе Северного Ледовитого океана.

2. На планете идёт интенсивное потепление климата. Пустыня продвигается на север со скоростью 10 км. в год, обезвоживание земли — 25 км. в год. Уже сейчас древние центры мира — Афины, Рим и, главное, Иерусалим (Израиль) попадают в зону только искусственного орошения. Через 20 — 30 лет надо будет думать о переселении громадных масс цивилизованных народов севернее их нынешнего проживания. К тому времени на Кубани, в Ростовской области, на Украине будет изумительный субтропический климат, а в Черноземье и на севере Украины — климат сегодняшнего Предкавказья. Если вспомнить историю, то нужно признать, что эти земли — исконные земли древне — иудейской Хазарии, то есть Израиля, захваченные Киевской Русью в Х веке. Славяне здесь временные гости и подлежат выселению. Мы вернем эту территорию и создадим на этих благодатных землях Великую Хазарию — иудейское государство, как и 50 лет назад создали Израиль, потеснив палестинцев. Сюда переселится часть израильтян, а славянское быдло мы изгоним далеко на север, за пределы Москвы. Там будет маленькая северная территория — резервация с компактным населением, резервация, подобная индейским в Америке.

По материалам интернет ресурсов
avatar
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

http://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму