Србијо
Страна 1 of 1
Србијо
знамао да прислушкујеш и снимаш све разговоре,телефонске
и навикли смо да нам зује смс поруке и падање мреже неког трећег телефона док причамо с нама драгим ликовима у отаџбини,али једно ми није јасно: зашто нам не дозвољаваш да се чујемо с њима кад се нама ћефне??
зар се пијуни који себе зову нашим вођама толико боје својим гузама да не дају људима ни да разговарају?
па видимо сви ми,и они у Србији и Срби ван Србије да је хаос,да су људи гладни,голи и боси (жедни нису,јер чашу воде нико ником није одбио дати)
чекате ли господо да и Србију смлати неки земљотрес,по рецепту хаитија,па да нам се уселе амери да доведу државу у ред?
"да не би дошло до анархије"
зар мислите господо да ће глуви телефони повећати љубав према вама?
ово што ви направисте од Србије није било ни у време санкција
и навикли смо да нам зује смс поруке и падање мреже неког трећег телефона док причамо с нама драгим ликовима у отаџбини,али једно ми није јасно: зашто нам не дозвољаваш да се чујемо с њима кад се нама ћефне??
зар се пијуни који себе зову нашим вођама толико боје својим гузама да не дају људима ни да разговарају?
па видимо сви ми,и они у Србији и Срби ван Србије да је хаос,да су људи гладни,голи и боси (жедни нису,јер чашу воде нико ником није одбио дати)
чекате ли господо да и Србију смлати неки земљотрес,по рецепту хаитија,па да нам се уселе амери да доведу државу у ред?
"да не би дошло до анархије"
зар мислите господо да ће глуви телефони повећати љубав према вама?
ово што ви направисте од Србије није било ни у време санкција
Gost- Гост
Re: Србијо
знамао да прислушкујеш и снимаш све разговоре,телефонске
и навикли смо да нам зује смс поруке и падање мреже неког трећег телефона док причамо с нама драгим ликовима у отаџбини
Па ди си џигибаувице, јел ти ја стално говорим да нас .............................................
Gost- Гост
еве мене вођекарце
но тебе ниђе нема,а ово да нас ............ма знамо ми то сви него не знам колко ће ове луде главе још да истрпе
но тебе ниђе нема,а ово да нас ............ма знамо ми то сви него не знам колко ће ове луде главе још да истрпе
Gost- Гост
dzigibau ::еве мене вођекарце
... ,значи у главу нас ......... , нишане?
Gost- Гост
испирање мозга,причање бајки,очување интегритета и суверенитета,...него шта је то него гађање у главу?
само што су неки имуни на бајке и не верују им ни кад се у рођену матер куну
(није им за веровати,можда су усвојени)
само што су неки имуни на бајке и не верују им ни кад се у рођену матер куну
(није им за веровати,можда су усвојени)
Gost- Гост
сербон ::dzigibau ::еве мене вођекарце
... ,значи у главу нас ......... , нишане?
Ајде брате, стави неку сликицу за под нцкнм !!!!!
Gost- Гост
ма има он ону ладу с гусеницама...али ово оно ми матори мал ћораФи и имамо неке застареле програме па не видимо његову модерну сликицу
Gost- Гост
Страна 1 of 1