Где се деде друга половина човека?
Страна 1 of 1
Где се деде друга половина човека?
Пре пар година а и више, сећам се улазим у шалтер салу општине на којој живим и плаћам порез, ал свега пар минута пре истека радног времена. Није уопште битно која је партија била на власти, већ онај брка што је био врховна власт на уласку у шалтер салу. Не обраћам пажњу на њега, него журим , знам да касним и да ћу уграбити задњи радни минут Његовог Величанста Шалтерског . Ал ме скоро као терористу који већ маше са обе руке папирима, зауставља тај брка, и каже да је радно време већ истекло. Погледам на свој ручни сат, погледам на онај службени на зиду, има још времена, и више него што је потребно да завршим тај шалтерски посао. Ал брка је власт, а ја сам на његовој територији, ја сам обична бела риба и сад сам испред опасне штуке.
Разменисмо неколико реченица, ал бадава, ко ми је крив што касним. И у том моменту очаја питам ти ја брку овако:"Бога ти да сам ти закуцао на врата твог стана и тражио чашу воде, јел би ми дао?". Иако сам већ признао пораз, него сам хтео да се часно опростим од покушаја и да га поновим сутра, ал да видиш чуда, погодим брку у онај дамар где је човек а не она друга половина што се обично изгуби кад се ступи у службу државну.
На шалтеру је било простије.
Разменисмо неколико реченица, ал бадава, ко ми је крив што касним. И у том моменту очаја питам ти ја брку овако:"Бога ти да сам ти закуцао на врата твог стана и тражио чашу воде, јел би ми дао?". Иако сам већ признао пораз, него сам хтео да се часно опростим од покушаја и да га поновим сутра, ал да видиш чуда, погодим брку у онај дамар где је човек а не она друга половина што се обично изгуби кад се ступи у службу државну.
На шалтеру је било простије.
Gost- Гост
Re: Где се деде друга половина човека?
Ал брка је власт, а ја сам на његовој територији, ја сам обична бела риба и сад сам испред опасне штуке.
Разменисмо неколико реченица, ал бадава, ко ми је крив што касним. И у том моменту очаја питам ти ја брку овако:"Бога ти да сам ти закуцао на врата твог стана и тражио чашу воде, јел би ми дао?". Иако сам већ признао пораз, него сам хтео да се часно опростим од покушаја и да га поновим сутра, ал да видиш чуда, погодим брку у онај дамар где је човек а не она друга половина што се обично изгуби кад се ступи у службу државну
Е видиш ди си га нашао, у риболовачком жаргону брка ти је СОМ, а овај је изгледа би СОМЧИНА, добро си се сетио да му речеш штука ! он је ома помислио да је АЕРОПЛАН - АВИОН !!!
Gost- Гост
Страна 1 of 1