bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Где се деде друга половина човека?

Go down

Где се деде друга половина  човека? Empty Где се деде друга половина човека?

Порука  Gost Tue Jan 19, 2010 9:45 pm

Пре пар година а и више, сећам се улазим у шалтер салу општине на којој живим и плаћам порез, ал свега пар минута пре истека радног времена. Није уопште битно која је партија била на власти, већ онај брка што је био врховна власт на уласку у шалтер салу. Не обраћам пажњу на њега, него журим , знам да касним и да ћу уграбити задњи радни минут Његовог Величанста Шалтерског . Ал ме скоро као терористу који већ маше са обе руке папирима, зауставља тај брка, и каже да је радно време већ истекло. Погледам на свој ручни сат, погледам на онај службени на зиду, има још времена, и више него што је потребно да завршим тај шалтерски посао. Ал брка је власт, а ја сам на његовој територији, ја сам обична бела риба и сад сам испред опасне штуке.
Разменисмо неколико реченица, ал бадава, ко ми је крив што касним. И у том моменту очаја питам ти ја брку овако:"Бога ти да сам ти закуцао на врата твог стана и тражио чашу воде, јел би ми дао?". Иако сам већ признао пораз, него сам хтео да се часно опростим од покушаја и да га поновим сутра, ал да видиш чуда, погодим брку у онај дамар где је човек а не она друга половина што се обично изгуби кад се ступи у службу државну.
На шалтеру је било простије.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Где се деде друга половина  човека? Empty Re: Где се деде друга половина човека?

Порука  Gost Sat Jan 23, 2010 1:59 pm

Ал брка је власт, а ја сам на његовој територији, ја сам обична бела риба и сад сам испред опасне штуке.
Разменисмо неколико реченица, ал бадава, ко ми је крив што касним. И у том моменту очаја питам ти ја брку овако:"Бога ти да сам ти закуцао на врата твог стана и тражио чашу воде, јел би ми дао?". Иако сам већ признао пораз, него сам хтео да се часно опростим од покушаја и да га поновим сутра, ал да видиш чуда, погодим брку у онај дамар где је човек а не она друга половина што се обично изгуби кад се ступи у службу државну

Е видиш ди си га нашао, у риболовачком жаргону брка ти је СОМ, а овај је изгледа би СОМЧИНА, добро си се сетио да му речеш штука ! он је ома помислио да је АЕРОПЛАН - АВИОН !!!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Назад на врх