bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти??

Go down

Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти?? Empty Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти??

Порука  Gost Wed Apr 07, 2010 3:40 pm

Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти??

Много ме муче нека питања око сепаратизма.

Наиме ако је већина за а мањина против територијалног припајања Европској Унинији, ко је онда ту сепаратиста???

Срби неће у ЕУ, али демократе оће. Показало се да је становништво Србије дало поверење демократама.

Демократе оће у ЕУ, Срби неће.

Обзиром да демократе полако добијају статус нације ...

Е сад ако у Србији живе демократе и Срби у релативном односу 50%/50% где тешко демократе наминцају 2% више значи онај ко влада је сепаратиста или онај ко неће у ЕУ је спаратиста??

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти?? Empty Re: Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти??

Порука  admin Wed Apr 07, 2010 3:45 pm

Обзиром да демократе полако добијају статус нације ...

аплауз цепање
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти?? Empty Re: Ако нећемо у ЕУ, да ли смо ми сепаратисти??

Порука  Gost Wed Apr 07, 2010 3:51 pm

Па шта те то чуди, зар мухамеданци нису имали статус нације муслимана.

То чак није ни по Кардељевој дефиницији нације, па што не би и демократе јер једноставно они су изградили свој систем вредности и одвајају се од система вредности коју су градили Срби.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Wed Apr 07, 2010 4:23 pm

Па шта те то чуди, зар мухамеданци нису имали статус нације муслимана.
Не чуди ме већ ми је смешно!
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Порука  Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Назад на врх

- Similar topics