bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Клуни..брате Србине из туђине.

Go down

Клуни..брате Србине из туђине. Empty Клуни..брате Србине из туђине.

Порука  Gost Thu Feb 25, 2010 8:35 am

Džordž kluni priznao:
Borise, lepši si!

Holivudska zvezda poverio se našem čoveku Denu Tani, navodeći da mu prija što ga Silvio Berluskoni i ostali porede sa srpskim predsednikom

Клуни..брате Србине из туђине. Thumb_%5BMS-2408134%5B1Клуни..брате Србине из туђине. DZORDZ-KLUNI
„Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega“

BEOGRAD - Poznati američki glumac Džordž Kluni upoznao je predsednika Srbije Borisa Tadića, tvrdi za Kurir Den Tana, poznati ugostitelj iz Los Anđelesa!
Pre tri nedelje Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana, ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu na Bulevaru Santa Monika u Los Anđelesu, gde su se na molbu Kurira dotakli priče o sličnosti holivudskog stara i predsednika Srbije. Uz italijansku hranu, crno vino i tihu muziku, stigli su i do teme koja intrigira mnoge novinare na svetu.

- Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmejao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta - otkrio je Den Tana i dodao:
- Preneću vam doslovce šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: „Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega“. Kluni je dodao i da je to veliki kompliment za njega.

Den Tana još otkriva da su se Kluni i Tadić nedavno upoznali.
- Bio sam zapanjen kad mi je Kluni rekao da se upoznao s predsednikom Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji, ili u Americi - navodi Den Tana i dodaje:

- Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret s Berluskonijem a da ga omaleni Italijan ne poistoveti s Tadićem. Kluniju je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima - zaključio je Den Tana.

Dovešću Klunija u Beograd

Den Tana ima u planu da Džordža Klunija dovede u Srbiju, ali nije siguran kada bi to moglo da se dogodi.
- Kluni i ja smo prijatelji i rekao sam mu da bih voleo da ga ugostim u Beogradu, u Srbiji. Spreman je da dođe, ali pošto ima veoma malo vremena, termin nismo mogli da utanačimo. Verujem da ću i u tome uspeti, a onda bih voleo da naš zajednički skup uveliča i predsednik Srbije Boris Tadić - poručio je Den Tana.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Клуни..брате Србине из туђине. Empty Re: Клуни..брате Србине из туђине.

Порука  Gost Thu Feb 25, 2010 9:32 pm

ма да глуми за оскара,глуми,

али да знамо да лаже знамо и то...једино што им је исто је то да лажу за кеш

сећате се клунија како јути имагинарног Србина терористу...

не знам име филма

али клунија,гира,реноа....не могу да смислим

исти су ко и тадић,за кеш раде све

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Назад на врх