bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elton John свира у београдској арени

Go down

Elton John свира у београдској арени Empty Elton John свира у београдској арени

Порука  Gost Sat Jan 09, 2010 3:12 pm

Требало би да ме је баш брига, а и јесте ме баш брига, што ће сер Џон да свира у арени.
Ал само да подсетим оне који не знају какву болештину овај дежмекасти енглез носи са собом,
и још нам то потура у форми мултикултуралних вредности.
И ако би ишо да слушам ил гледам, вероватно не би ни мого. Како да слушам, како да гледам.
Нешто се мислим, дал би сер Џон присто да свира за весело друштво из ћошка у некој од елитнијих
кафана на Ибарској магистрали. Хонорал не би био голем, ал ако би потрефио неког у гууу, оћу рећу
де га нађе, пао би бакшиш и то добар.
Верујем да би га стилиста учас упаково у опанке, ибриш панталоне, горе прслук и шајкача.
Е тог се плашим. Дет ис А`ем афреид оф.
Плашим се да би нам се умилио и да би га сажаљевали.
У ствари треба да га сажаљевамо.
Једино што ћемо то сажаљење и да платимо и то добро, ко да свира за друштво,..... , на магистрали.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Elton John свира у београдској арени Empty Re: Elton John свира у београдској арени

Порука  Gost Sat Jan 09, 2010 9:51 pm

баш ко да ми читаш мисли,гледам данас рекламу за ново издање цд-а од фалка (амадеус),који је пре неколико година умро на куби од претераног конзумирања дрога комбиновано са саобраћајном несрећом,слушам које хвалоспеве пишу и причају о мајклу џексону,а и он је умро,како би они рекли џанки,а код нас се каже просто наркоман

шта на све то рећи?

ништа,само да свет иде наопачке

ипак је проблем у медијима,који све то подржавају као посебан догађај

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Назад на врх