bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Суљо воли ђем

Go down

Суљо воли ђем Empty Суљо воли ђем

Порука  Gost Fri Feb 05, 2010 2:25 pm

Сулејман Угљанин
Суљо воли ђем

Нешто само мислим колико смо се огрешили на овом форуму о једног човека.
Ајд` сад , оно није да је стала крава на реп, ал ваљало би да му се мало извинемо
Ево ја ћу први.
Шта? Нисам рек`о коме.
Па главни споредни лик из ове владе Суљо. Суљо Угљанин МБП.Ем би пи у транскрипцији иначе министар без портфеља)
Расим или Суљо, јес дилема. Е мени није.
Расим се слика за новине, тевеје и остале муње, а Суљо јадан, ни да опепели. Ко сироче.
А како Расим све а Суљо ништа? Па јел то поштено? Није.
И шта је тај Расим, неки много готиван лик, је ли, па га воли и камера и перце ? А Суљо јадни ко калимеро. Кад га видим а мени бре жао. Пропаде човек због небриге људцке.
А има све квалитете.
Види ово, Расим. Шта је Расим наспрам Суља, бога ти?
Још нисам чуо неки фазон да се помиње Расим ( ма ни да коегзистира).
Што се за Суља неби могло казти. Има га.
Једини закључљк је да медијски занемарен.
Е зато ћемо ми да то исправимо. Не дамо да медијски мрак прогута нашег Суља.
За почетак скрећемо пажњу нашим уредницима да се позабаве ликом и делом нашег Суља и то у наставцима.Дабо`ме, да може народ да прати.
Сличице (не мора самолепљиве ал формат што већи), са херојским и напаћеним Суљовим ликом, да се дистрибуирају кроз мрежу дневне штампе.
Писци, да писци, како ови актуелни, тако и они будући, да се упознају са нашим Суљом лично,из прве руке да осете, величину главног јунака свог књижевног дела, (ту одма` да се резервишу награде).
И само још ово. Наслови. Да буду бритки, да сечу, да пуца ластиш на гаћама кад драматурзи поставе будући светски хит
ДОЈАХАЋУ ДРАГА НА УГЉАНИН СУЉУ.
Или тако нешто.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Суљо воли ђем Empty Re: Суљо воли ђем

Порука  admin Fri Feb 05, 2010 2:36 pm

Треба направити "трласатирикон ала Р.Домановић" па клепнути тамо таке бисере ог тема аплауз

Суљо воли ђем Cecilasarkozytranquillefe8

ДОЈАХАЋУ ДРАГА НА УГЉАНИН СУЉУ.
:ко саркози на цецилији цепање

Последњи пут изменио Admin дана Fri Feb 05, 2010 2:47 pm. изменио укупно 3 пута.
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 05, 2010 2:40 pm

Брате Суљо, чуо сам да си ти један прави министар и да се бориш за сваког ко ти потражи помоћ.
Мени би твоја помоћ била баш потребна, и ево о чему се ради:
Ја живим у једној северној земљи и желим да се брате преселим у неки континентални појас,
јербо ми је зиме преко главе. Гледо сам на нету многе дестинације, и многе ми климатски одговарају,
али сам онда проширио критерујм и по основу поштовања мањинских права. Мислим да схваташ моју забринутост
у погледу заштите мојих мањинских права. Дакле да се коначно представим, ја сам Анук, и са собом бих повео још и жену,
којој сам објаснио да ће и даље моћи да се вози санкама по снегу, који ћеш јој ти надам се обезбедити,
из буџета наравно. Ако нема снега моја жена ће ме напустити, па то може мало да искомпликује мој статус
али се надам да и ти имаш добар обичај угошћавања кад се будем као у нужни смештај уселио на пар месеци у твоју кућу.
Дакле обавезно ми пошаљи слику твоје жене број један, жене број два и њихових првих резерви.
Рачунај на моју пуну дискрецију, али молим те немој ми закидати на мојим мањинским правима.
Суљкане, помагај!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Mon Feb 08, 2010 8:36 am

Јој Расиме, јој Расиме, што си ти неки министар ко и сви остали. Обећаш, и појо вук магарца.
Баш тебе брига што смо ми видели Суља на твом месту.
Суљо, на конференцији за штампу, одговара на провокативна питања, острашћених новинара.
Наследио твој ресор, а посо незавршен, знаш који, она потера за благом Сијера Пештера.
И колико би боље било да је Суљкан добио главну ролу одма. до сад би изгинули сви главни глумци,
сем Суља наравно, злато би било у бисагама, и пут путује лепи Суљо, на магарцу коњу враном, пут Солуна па у Стамбол.
А у Стамболу главна премија, и то за главу оног што се противи Турско-Српском вековном пријатељству,
... ,па само кад се сетим, колико дуго смо били у загрљају....

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Назад на врх