Велики Проблем
Страна 1 of 1
Велики Проблем
јел се ко рауме око компа??
Вечерас ми се сам довнлоадиа сецјурити систем на комп,после тога ниста не могу отворити, ни књифе, ни програме....ама ниста, ево једино Интернет Еџплорер ми ради...друго ниста, нити могу шта да бришем(као ни споменути програм) нити да инсталирам било шта(мислио сам ццклинером да елиминшем ово гованце).Сад оно наводо скенира и нашао је 100 вируса у компу а да их избришем треба да се регисрујем на њихов сајт и наравно за то да платим
помажите.................
Вечерас ми се сам довнлоадиа сецјурити систем на комп,после тога ниста не могу отворити, ни књифе, ни програме....ама ниста, ево једино Интернет Еџплорер ми ради...друго ниста, нити могу шта да бришем(као ни споменути програм) нити да инсталирам било шта(мислио сам ццклинером да елиминшем ово гованце).Сад оно наводо скенира и нашао је 100 вируса у компу а да их избришем треба да се регисрујем на њихов сајт и наравно за то да платим
Gost- Гост
Re: Велики Проблем
Константин ::јел се ко рауме око компа??
Мислим да је Жељко имао исто неки проблем, контактирај га на Видовдану. Ја сам ти дудук за то !
Gost- Гост
Константин ::јел се ко рауме око компа??
mdubajic је зналац.
Gost- Гост
Пробај да нађеш на интернету програм WGA1991.
Вероватно ти се појавила у доњем углу звезда да ти виндовс ХП није легалан.
Ако није то онда је неки вирус.
Gost- Гост
mdubaic ::Пробај да нађеш на интернету програм WGA1991.
Нашао сам програм,ал је зипован па не помаже ништа јер као што већ написах не могу покренити нити један програм
Није ми се појавила звездица да је виндовс нелегалан већ нешто налик штиту подељен на 4 поља означено масонским основним бојама(црвена, зелена, плава и жута)
ово је мој проблем,покушаћу са овим програмом што су препоручили
http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-security-central
Gost- Гост
Ja имам касперски, врло досадан антивирус, врло детаљан , и врло ми смета, али немам више вирусе у компу.
Gost- Гост
Готов је !!!!!
Елиминисао сам га из сафе моде-а ,са антималвером захваљујући објашњењу екипе са бурека
Хвала и вама свима
Их Жељко, каки бре Касперски, НОД је мајка
Елиминисао сам га из сафе моде-а ,са антималвером захваљујући објашњењу екипе са бурека
Хвала и вама свима
Их Жељко, каки бре Касперски, НОД је мајка
Gost- Гост
Па добро ,радује ме свакако да се не мора рушити систем.Сафе мод ако оће да се укључи у таквим стварима је и регистар за њега веома често блокиран,али ти имаде срећу !!!!
A тек мене што обрадова, паде громада као Динара са срцаAdmin ::Па добро ,радује ме свакако да се не мора рушити систем.Сафе мод ако оће да се укључи у таквим стварима је и регистар за њега веома често блокиран,али ти имаде срећу !!!!
Благословен човјек , кажем ја
Gost- Гост
Similar topics
» Решићемо проблем Младића
» Велики Петак
» Велики Четвртак- Тајна вечера
» Велики прасак или велика нужда
» Велики Петак
» Велики Четвртак- Тајна вечера
» Велики прасак или велика нужда
Страна 1 of 1