bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Има ли ође која цура , а да би се удала ???

Страна 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Има ли ође која цура , а да би се удала ??? Empty Има ли ође која цура , а да би се удала ???

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 4:14 pm

цепање ваљање од смеха

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Има ли ође која цура , а да би се удала ??? Empty Re: Има ли ође која цура , а да би се удала ???

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 4:28 pm

Не слушајта цуре удавче нцкнм. Констатина, он је млад па верује да свака цура одмах може да се уда !!
Нема појма како је тешко доброг или барем прихватљивог супруга - мужа наћи !?!!??!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Има ли ође која цура , а да би се удала ??? Empty Re: Има ли ође која цура , а да би се удала ???

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 4:56 pm

Трагалац ::Не слушајта цуре удавче нцкнм. Констатина, он је млад па верује да свака цура одмах може да се уда !!
Нема појма како је тешко доброг или барем прихватљивог супруга - мужа наћи !?!!??!
Ово је од нациналног значаја lol!
Црква благосиља три брака, па којој се не свиди нек се жали владици смејање смејање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 5:07 pm

Константин ::
Трагалац ::Не слушајта цуре удавче нцкнм. Констатина, он је млад па верује да свака цура одмах може да се уда !!
Црква благосиља три брака, па којој се не свиди нек се жали владици смејање смејање

Kонатантине, Константине, лоло једна, шта ли ћеш радити ако се пријави
већи број удавача намигивање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 5:37 pm

сербон ::

Kонатантине, Константине, лоло једна, шта ли ћеш радити ако се пријави
већи број удавача намигивање
па организовати специјалну комисију трлабалан која ће утврдити која је најперспективнија lol!
смејање смејање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 5:54 pm

Ама оћеш ли се уплашити ако доће до вако неке ситуације
Има ли ође која цура , а да би се удала ??? Javna_udava_a_midi

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 6:09 pm

сербон ::Ама оћеш ли се уплашити ако доће до вако неке ситуације
Има ли ође која цура , а да би се удала ??? Javna_udava_a_midi
Код мене ти еурпски закони и правила не пролазе, може само да буде овако
Има ли ође која цура , а да би се удала ??? Hog-14.12.2009.-34517..штета само што хогар није провалио тв lol!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 2:46 pm

Нешто ми ова тема занемарена, да није Констанатин "решио проблем"? намигивање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 2:51 pm

њесам још брате мили,све побјегоше...када их ђава најцрњи гони Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 2314 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 663699 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 202503 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 575263

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 3:03 pm

Константин ::њесам још брате мили,све побјегоше...када их ђава најцрњи гони Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 2314 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 663699 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 202503 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 575263

Па од твог се аватара уплашим и ј,а а где не би нека нежна цура. намигивање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 3:11 pm

Константин ::њесам још брате мили,све побјегоше...када их ђава најцрњи гони Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 2314 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 663699 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 202503 Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 575263

Па од твог се аватара уплашим и ј,а а где не би нека нежна цура. намигивање
ја вазда мислим да се и данас цурама свиђају ,част,поштење,јунаштво,патријахалност,а не тамо неки што имају 2 тв куће,ланац продавница свеже украдених патика кад се брани ким,што држе ђошу шпица мјесто иконе...и тако....
ваљда ће се неој свиђети и аватар са мојим имењаком врло задовољан

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 3:17 pm

Константин ::.........................
ја вазда мислим да се и данас цурама свиђају ,част,поштење,јунаштво,патријахалност,а не тамо неки што имају 2 тв куће,ланац продавница свеже украдених патика кад се брани ким,што држе ђошу шпица мјесто иконе...и тако....
Е да знаш да сам погрешио, и да си потпуно у праву.
Разоружао си ме, ..., сад само, каку лепојку ђевојку намигивање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 3:23 pm

Константин ::.........................
Е да знаш да сам погрешио, и да си потпуно у праву.
Разоружао си ме, ..., сад само, каку лепојку ђевојку намигивање
Eво вако,чим сунце гране ти спремај роштиљ(у априли акд пост прође) ја доносим вино, а остали са форума нек се потуде око цурица за нас да се упознамо...ххехехе у коло
Битно да је здрава, орна да воли да ради(пст, оне ствари,ради личног фидбалског тима и одбране земље,јел) и наравно, да буде јака да море да издржи све то цепање смејање
Сад може нека са биг бубиес као хелга и из ало -ало,све са униформом..ал немој да је нка паметна превише,да не добијем звонцавог врага намигивање цепање lol!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Feb 12, 2010 7:54 pm

цепање цепање цепање

сад кад на Видовдану отворе жеМски кутак,а ти правац тамо

ено џоли се већ шећка и рекламира...можда ти бидне по мери

lol! lol! lol!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 2:48 pm

Константине, рођени није да ти проводаџишем, ал има једна дама на Видовдану, хвали се да је
саџгала двојицу, помагај ако Бога знаш. Ено је код Цара душана.
Јој дал ће ово проћи без борбе, Контантине узданицо наша? lol!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 3:09 pm

сербон ::Константине, рођени није да ти проводаџишем, ал има једна дама на Видовдану, хвали се да је
саџгала двојицу, помагај ако Бога знаш. Ено је код Цара душана.
Јој дал ће ово проћи без борбе, Контантине узданицо наша? lol!
не волим жене интелектулаке,волем као хелга са биг б.... цепање
чул сам што жене више читају и пемет и поне да расте као квасац, а можда је то и од расимо маргарина,да им се бубиес драстично смањују....и задњи трап им се почне нешто сушити,деформисамо мењати lol!
море само вако нека

робиња у слаткоме гријеху ваљање од смеха ваљање од смеха капа доле

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 3:25 pm

Константине нема извлачења

да си одма у бој љути бацио и ону чавку памети дозвао

рогови ће ми нићи од ње

:по челу:Има ли ође која цура , а да би се удала ??? 14611 ваљање од смеха

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 3:52 pm

dzigibau ::Константине нема извлачења

рогови ће ми нићи од ње

a jel čavka il svraka?
moram to ynati, radi poprsja....
Kak se doticna ulogovala na vidovdan?Uostalom, so je ne svracite amo трт милојка

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 3:59 pm

немој молим те амо да долази

ако амо дође онда немам куда бежати

а таман сам се одомаћила,немој ако Бога знаш

иде пост,па би ко човек да га одпостим

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 4:00 pm

dzigibau ::Константине нема извлачења

рогови ће ми нићи од ње

a jel čavka il svraka?
moram to ynati, radi poprsja....
Kak se doticna ulogovala na vidovdan?Uostalom, so je ne svracite amo трт милојка
ајде шмекеру, не зановетај него у акцију, доводи је и води, где хоћеш, може и овде, што да не,
одма у жеМско ћоше намигивање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Sun Feb 14, 2010 4:01 pm

Ма иди укључи се у интелектуално креативан тоооок ,немо да је вабиш вамооо нека је .
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 4:01 pm

dzigibau ::немој молим те амо да долази

ако амо дође онда немам куда бежати

а таман сам се одомаћила,немој ако Бога знаш

иде пост,па би ко човек да га одпостим

јооојј , каква ли ћеш ти свеКрива да будеш, lol!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 4:04 pm

нећете ми веровати,да се цуре отимају да им ја будем свеКрИва

али њима могу да објасним и докажем,али оном створењу...qq мајко,ономе не доказа нико сем Константина

:по челу:

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sun Feb 14, 2010 4:12 pm

Још сам га и у песму натруково,
а он,..... ништа, тражи преко леба погачу.
Са онаким аватаром ја би био, најмање, барјактар Цара Душана.
А ти реци поштено шта значи барјактар за ђевојке Видовданке.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Страна 1 of 3 1, 2, 3  Next

Назад на врх

- Similar topics