bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Премијер се обрукао пред Патријархом !

Go down

Премијер се обрукао пред Патријархом ! Empty Премијер се обрукао пред Патријархом !

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 7:27 am

Премијер се обрукао пред патријархом!
Понедељак - 25.01.2010
Премијер Мирко Цветковић поштено се избламирао приликом устоличења патријарха српског Иринеја у суботу у Саборној цркви, када је, у првом тренутку, одбио да узме нафору коју му је пружио владика липљански Теодосије

Премијер се обрукао пред Патријархом ! Cvetkovic-v
Тек када је видео премијера Републике Српске Милорада Додика како, по верском обичају, целива владици руку и од њега прима освештени хлеб, и Цветковић се предомислио и затражио нафору.
Не знамо којим је речима премијер одбио понуђену нафору, да ли је рекао: „Нека хвала, малопре сам доручковао“ или је смислио неко „боље“ оправдање. Ипак, прилично је непримерено да се било ко, а нарочито високи државни функционер, који је дошао на устоличење новог патријарха, није потрудио да научи црквени протокол. А ко зна, можда Цветковић и није верник СПЦ?
Како се треба понашати у цркви знали су министар полиције Ивица Дачић и градоначелник Београда Драган Ђилас, док је председница српског парламента Славица Ђукић-Дејановић, слично Цветковићу, показала недостатак верског образовања. Њен гаф, додуше, није био тако велик као премијеров, али је нафору захватила прстима, уместо да је прими у длан.

E. A.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Премијер се обрукао пред Патријархом ! Empty Re: Премијер се обрукао пред Патријархом !

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 7:36 am

Ништа без верске наставе, веронауке, катехитиса, или како се још може рећи?

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Премијер се обрукао пред Патријархом ! Empty Re: Премијер се обрукао пред Патријархом !

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 10:15 am

SMS који тренутно кружи:

Da Amfilohije postane patrijarh, posaljite PAT01 na 3333,
da Lavrentije postane patrijarh, posaljite PAT02 na 3333, ...

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Mon Jan 25, 2010 10:17 am

Честитамо Админе у коло
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 10:53 am

Можда је премијер очекивано сланнницу, или кобају, или ...

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 10:58 am

Премијер се обрукао пред Патријархом ! Cvetkovicv

оцена: 10+ админ

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 1:12 pm

Прво да те Дубо питам одакле ти ова вест ????
Није тачно да наш премијер не зна шта је НАФОРА !
Молим Вас све опрезно убудуће !

Немој те да морам да бришем !!!!

Премијер се обрукао пред Патријархом ! Kopfschuettel Премијер се обрукао пред Патријархом ! Icon_sunny Премијер се обрукао пред Патријархом ! 394564

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Mon Jan 25, 2010 7:58 pm

ја сам гледала само део...и било је глупо да наша "политичка елита" прича и седи док траје служба...али шта ће њуди,нису научили стајати...могла су их леђа заболети а и немају времена да се сретну и паметно испричају,па им ова пауза у послу и док беспослени седе,добро дошло да се попричају

не би никога изненадило да је ово истина
јер политичари Србије немају основно: домаће васпитање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Tue Jan 26, 2010 1:27 pm

Има и то велики део Литургије када се може сасвим слободно седети !

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Tue Jan 26, 2010 8:19 pm

не седи се док свештеник кади цркву,док се читају Апостоли,Јеванђеље,Симбол вере,Оче наш...

знам све то

али ако све Владике и сав народ могу да стоје,могли су имати толико поштовања да одстоје та 2 сата

ал` господа засела и пребацују по неку...

и немају домаће васпитање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Tue Jan 26, 2010 8:29 pm

dzigibau ::не седи се док свештеник кади цркву,док се читају Апостоли,Јеванђеље,Симбол вере,Оче наш...

знам све то

али ако све Владике и сав народ могу да стоје,могли су имати толико поштовања да одстоје та 2 сата

ал` господа засела и пребацују по неку...

и немају домаће васпитање

... , а ни страха Божијег.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Tue Jan 26, 2010 8:37 pm

ма ја не седим никако за време литургије па ме и не занима кад сме а кад не сме да се седи

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Назад на врх