Форе, фазони, шаале и з...анције
Страна 1 of 1
Форе, фазони, шаале и з...анције
Срели адвентисти (суботари) једног пијаницу, па реше да га „спасу”:
- Видиш ли какав си? Пропао си начисто: пијан, прљав, поцепан, никакав! Дођи у адвентистичку заједницу, да будеш човек.
Овај им стварно приђе и, пошто они не пију, почне да живи уредно, чита Библију, иде суботом на молитвене скупове.
Издржао три месеца, али није могао више. Оде у кафану, једна чаша, друга, трећа - сруши се адвентистичка наука у њему. Тетурајући се, изађе из кафане и сретне православног свештеника, па каже:
- Дођи, попе, да те загрлим! Поново сам постао православац!
- Видиш ли какав си? Пропао си начисто: пијан, прљав, поцепан, никакав! Дођи у адвентистичку заједницу, да будеш човек.
Овај им стварно приђе и, пошто они не пију, почне да живи уредно, чита Библију, иде суботом на молитвене скупове.
Издржао три месеца, али није могао више. Оде у кафану, једна чаша, друга, трећа - сруши се адвентистичка наука у њему. Тетурајући се, изађе из кафане и сретне православног свештеника, па каже:
- Дођи, попе, да те загрлим! Поново сам постао православац!
Gost- Гост
Re: Форе, фазони, шаале и з...анције
Pita Ciga svoju ženu:
Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar?
Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem...
E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus!
Sedi gavran na grani držeći u kljunu komad mesa. Primetila to lisica ispod drveta pa umilno prozbori:
Gavrane dični, pričaju da pevas kao slavuj. Volela bih čuti tvoj umilni glas.
Gavran stavi meso pod krilo i graknu:
Marš! Jeb'o ti Ezop mater!
Sova
Pismeni zadatak jednog beogradskog osnovca:
Tema: Sova
Sova je ptica. Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš. Pošto ja ne znam puno o sovama, pisaću o životinji koju znam. To je krava. Krava je sisar. Ona ima šest strana: gornju, donju, levu i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna četka. Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi. Rogovi služe da bi krava bola. Glava služi i da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta služe još i da bi krava mukala. Ako ne muče onda su joj usta puna. Muška krava je Vo. Vo nije sisar. Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko?
Ide mali zeka kroz šumu i sretne mazgu. Kaže joj:
- Zdravo, ja sam Zeka. A ko si ti?
- Ja sam mazga.
- A šta je to mazga?
- Mazga je kad ti je ćale konj a keva magarac.
Zeka slegne ramenima i ode dalje. Naiđe na vučjaka:
- Zdravo, ja sam Zeka, a ko si ti?
- Ja sam Vučjak.
- Šta je to vučjak?
- To je kad ti je ćale vuk a keva pas.
Zeka slegne ramenima i ode dalje. Naiđe konjska muva:
- Ja sam Zeka, a ko si ti?
- Ja sam Konjska Muva.
Zeka je pogleda s lukavim smeškom i kaže:
- Aj nemoj da sereš!
Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar?
Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem...
E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus!
Sedi gavran na grani držeći u kljunu komad mesa. Primetila to lisica ispod drveta pa umilno prozbori:
Gavrane dični, pričaju da pevas kao slavuj. Volela bih čuti tvoj umilni glas.
Gavran stavi meso pod krilo i graknu:
Marš! Jeb'o ti Ezop mater!
Sova
Pismeni zadatak jednog beogradskog osnovca:
Tema: Sova
Sova je ptica. Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš. Pošto ja ne znam puno o sovama, pisaću o životinji koju znam. To je krava. Krava je sisar. Ona ima šest strana: gornju, donju, levu i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna četka. Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi. Rogovi služe da bi krava bola. Glava služi i da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta služe još i da bi krava mukala. Ako ne muče onda su joj usta puna. Muška krava je Vo. Vo nije sisar. Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko?
Ide mali zeka kroz šumu i sretne mazgu. Kaže joj:
- Zdravo, ja sam Zeka. A ko si ti?
- Ja sam mazga.
- A šta je to mazga?
- Mazga je kad ti je ćale konj a keva magarac.
Zeka slegne ramenima i ode dalje. Naiđe na vučjaka:
- Zdravo, ja sam Zeka, a ko si ti?
- Ja sam Vučjak.
- Šta je to vučjak?
- To je kad ti je ćale vuk a keva pas.
Zeka slegne ramenima i ode dalje. Naiđe konjska muva:
- Ja sam Zeka, a ko si ti?
- Ja sam Konjska Muva.
Zeka je pogleda s lukavim smeškom i kaže:
- Aj nemoj da sereš!
Gost- Гост
Шта је најгоре ......
што може да вам каже један шиптар????
.
.
.
- Добро јутро комшија!
што може да вам каже један шиптар????
.
.
.
- Добро јутро комшија!
Gost- Гост
Зашто ? зини да ти кажем !!!!!!!!!!!!!
Zasto se sok od limuna pravi od vjestackih dodataka, a
deterdzent za sudove s mirisom limuna od pravih
limuna?
Zasto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju
sterilna?
Zasto piloti kamikaze nose kacige?
Sta je to covek pokusavao da radi onog trenutka kad je
otkrio da krava daje mlijeko?
Zasto se “odvojeni” pise sastavljeno, a “svi zajedno”
rastavljeno?
Gost- Гост
-Doktore, pomagaj, poplavelo mi desno jaje.
-Au cigo, ovo mora da se sece.
Par dana nakon amputacije...
-Doktore, sad mi poplavelo i levo jaje.
-Moracemo i njega da secemo, nema spasa.
Opet par dana kasnije...
-Doktore, i ona stvar mi poplavela.
-Ništa, opet secemo.
I opet...
-Doktore, šta da radim, sad mi i noge poplavele.
-Je li cigo, a da ti ne pustaju te farmerke boju?
- ”Pa skini mi hulahopke!„
Ode Mujo kod ocnog lekara i krene da skida pantalone. Lekar: Gospodine,ja sam ocni lekar nema potrebe da skidate pantalone! Mujo: Znam,znam samo da vam pokazem u cemu je problem. Skine Mujo pantalone i naguzi se lekaru i pita:Doktore šta vidite vi ovde? Lekar: Maaa daaj covece oblaci se i izlazi ja sam ocni lekar pogresio si ordinaciju! Mujo: Samo vi radite vas posao..šta vidite ovde??? Lekar: Ma vidim ti guzicu šta drugo mogu da vidim! Mujo: Pogledajte malo bolje,dublje! Lekar: Ma vidim ti dlake oko s.pka šta ima da vidim! Mujo: E doktore,kad god povucem naglo jednu od tih dlacica meni suze oci!
Cerkno: 11 cm, suv
Krvavec: 16 cm, rahao
Ispod je neko rukom dopisao:
Mujo: 21 cm, tvrd
-Moracemo i njega da secemo, nema spasa.
Opet par dana kasnije...
-Doktore, i ona stvar mi poplavela.
-Ništa, opet secemo.
I opet...
-Doktore, šta da radim, sad mi i noge poplavele.
-Je li cigo, a da ti ne pustaju te farmerke boju?
- ”Pa skini mi hulahopke!„
Ode Mujo kod ocnog lekara i krene da skida pantalone. Lekar: Gospodine,ja sam ocni lekar nema potrebe da skidate pantalone! Mujo: Znam,znam samo da vam pokazem u cemu je problem. Skine Mujo pantalone i naguzi se lekaru i pita:Doktore šta vidite vi ovde? Lekar: Maaa daaj covece oblaci se i izlazi ja sam ocni lekar pogresio si ordinaciju! Mujo: Samo vi radite vas posao..šta vidite ovde??? Lekar: Ma vidim ti guzicu šta drugo mogu da vidim! Mujo: Pogledajte malo bolje,dublje! Lekar: Ma vidim ti dlake oko s.pka šta ima da vidim! Mujo: E doktore,kad god povucem naglo jednu od tih dlacica meni suze oci!
Cerkno: 11 cm, suv
Krvavec: 16 cm, rahao
Ispod je neko rukom dopisao:
Mujo: 21 cm, tvrd
Pametan muškarac + glupa žena = afera
Glup muškarac + glupa žena = dete
Glup muškarac + pametna žena = šoping
http://www.kurir-info.rs/
Pametan muškarac + glupa žena = afera
Glup muškarac + glupa žena = dete
Glup muškarac + pametna žena = šoping
http://www.kurir-info.rs/
Gost- Гост
Pita učiteljica Ivicu:
- „Ivice, što bi ti učinio da rano ujutro ideš u školu kroz šumu i odjednom iz grma iskoče dva hrvatska vojnika?”
- „Ubio bih ih!”
- „Što? Pazi Ivice... Iz grma iskoče dva HRVATSKA vojnika.”
- „Ubio bih ih!”
- „Jovanoviću! Ne šapći!”
- „Pa on je učiteljice postao otac kad sam se ja rodio!”, odgovori Mujo.
- „Ivice, što bi ti učinio da rano ujutro ideš u školu kroz šumu i odjednom iz grma iskoče dva hrvatska vojnika?”
- „Ubio bih ih!”
- „Što? Pazi Ivice... Iz grma iskoče dva HRVATSKA vojnika.”
- „Ubio bih ih!”
- „Jovanoviću! Ne šapći!”
- „Pa on je učiteljice postao otac kad sam se ja rodio!”, odgovori Mujo.
Gost- Гост
Који су први весници пролећа ???
... босанац крај мешалице за бетон.
... босанац крај мешалице за бетон.
Gost- Гост
Вечита прича
Вечита прича
Матичарка: Да ли ви, Слободане Ђорђевићу, узимате за жену овде присутну Тамару Рајковић?
Слободан (коме се пред очима врти ретроспектива дотадашњег живота): 32 године, креснуо две рибе, ишао на три луде журке, на једној остао после поноћи, чак и раскопчао горње дугме на кошуљи, укупно попио пола гајбе пива у животу... Можда је боље да се још не женим, да проживим још мало... мада, не знам да кувам, да перем, пеглам, смотан сам, остарићу, бићу још ружнији, нико ме после неће хтети, а и ова је једва пристала... (прене се из мисли) - ДА!
Маса одушевљена.
Матичарка: Да ли ви, Тамара Рајковић, узимате за мужа овде присутног Слободана Ђорђевића?
Тамара (којој се пред очима врти ретроспектива дотадашњег живота): 27 година, креснула се са... не знам ни сама колико, спавала испод стола у Гучи, пела се на Хималаје после путовања аутостопом до Тибета, провела пола живота на журкама, пила, проводила се... ма рано ми је још да се удајем, живот је тако леп кад се проведе хедонистички... а опет, он има пара, веран је, поштен, ако њега испустим, морам да се вратим у своје родно место јер немам лове, а тамо се никад нећу удати јер ме није ..... само онај кога је баш мрзело да пита, ух... (прене се из мисли) - ДА!
Еуфорија сватова, честитање, сликање, љубљење...
И то је ваљда то - ЉУБАВ!
Матичарка: Да ли ви, Слободане Ђорђевићу, узимате за жену овде присутну Тамару Рајковић?
Слободан (коме се пред очима врти ретроспектива дотадашњег живота): 32 године, креснуо две рибе, ишао на три луде журке, на једној остао после поноћи, чак и раскопчао горње дугме на кошуљи, укупно попио пола гајбе пива у животу... Можда је боље да се још не женим, да проживим још мало... мада, не знам да кувам, да перем, пеглам, смотан сам, остарићу, бићу још ружнији, нико ме после неће хтети, а и ова је једва пристала... (прене се из мисли) - ДА!
Маса одушевљена.
Матичарка: Да ли ви, Тамара Рајковић, узимате за мужа овде присутног Слободана Ђорђевића?
Тамара (којој се пред очима врти ретроспектива дотадашњег живота): 27 година, креснула се са... не знам ни сама колико, спавала испод стола у Гучи, пела се на Хималаје после путовања аутостопом до Тибета, провела пола живота на журкама, пила, проводила се... ма рано ми је још да се удајем, живот је тако леп кад се проведе хедонистички... а опет, он има пара, веран је, поштен, ако њега испустим, морам да се вратим у своје родно место јер немам лове, а тамо се никад нећу удати јер ме није ..... само онај кога је баш мрзело да пита, ух... (прене се из мисли) - ДА!
Еуфорија сватова, честитање, сликање, љубљење...
И то је ваљда то - ЉУБАВ!
????- Гост
Zna li tko kako se zovu valute u svijetu ?
Perica: - dolar
Bravo to je valuta SAD-a .
Marica: - funta
Lijepo to je valuta Engleske.
Mujica: - puta
Mujice, koja ti je to valuta ?
Nikad čula za nju .
Mujica: - Ima je u Zagrebu .
Došla moja seka Fata iz Zagreba sa novim kaputom i pita je nana kol'ko je dala za njega.
A ona kaže - 5 PUTA
Perica: - dolar
Bravo to je valuta SAD-a .
Marica: - funta
Lijepo to je valuta Engleske.
Mujica: - puta
Mujice, koja ti je to valuta ?
Nikad čula za nju .
Mujica: - Ima je u Zagrebu .
Došla moja seka Fata iz Zagreba sa novim kaputom i pita je nana kol'ko je dala za njega.
A ona kaže - 5 PUTA
????- Гост
Страна 1 of 1