bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!!

Go down

Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!! Empty Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!!

Порука  Gost Fri Jan 22, 2010 1:49 pm

Ево и мене после дуже муке око пријаве !!!!

На спасеније Вама, а и Богуми мени !!!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!! Empty Re: Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!!

Порука  admin Fri Jan 22, 2010 1:54 pm

Добро ти нама дошао ! И боље те нашли ! И залепи ома коју,ако имаш тему ако не ома ћемо да је направимо,мислим на пдф.
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!! Empty Re: Био би ред да као нов, кажем добар дан старијима !!!

Порука  Gost Fri Jan 22, 2010 1:56 pm

Јесте ред да се каже добар дан старијима, осмех
Ево и ја кажем добар дан старијима у коло

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Fri Jan 22, 2010 2:44 pm

сербон ::Јесте ред да се каже добар дан старијима, осмех
Ево и ја кажем добар дан старијима у коло

Admin ::Добро ти нама дошао ! И боље те нашли ! И залепи ома коју,ако имаш тему ако не ома ћемо да је направимо,мислим на пдф.

Ма волим и ја Вас !!! а биће и тема !!!

Шта кажете на сликицу !?!?!?!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Fri Jan 22, 2010 2:51 pm

А где су муње и громови?
admin
admin

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sat Jan 23, 2010 9:02 am

Admin ::А где су муње и громови?

Па на ВИДИВДАНУ, тамо има њиха пар, којима поруку шаљем визуално !!!!!

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sat Jan 23, 2010 10:12 am

А овде си увек најпривилегованији, твој ник на сред насловне стране и увек на форуму, ти ће` овде велику промоцију да доживиш смејање

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Sat Jan 23, 2010 10:59 am

Тако је само привилегије !!!!! сад могу и великим словима да пишем !!!!!!!!!!!!!!!

пс.

Нема пензије радиш док си жив, а кад више ниси жив, ондак рециклажа, фали динкићу секундарних сировина !

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  Gost Wed Jan 27, 2010 6:30 pm

Помо3 Бог добри људи.
По3драв свима и свако добро.

Gost
Гост

Назад на врх Go down

Порука  admin Wed Jan 27, 2010 6:50 pm

Prokopije ::Помо3 Бог добри људи.
По3драв свима и свако добро.

Бог ти помогао и добро дошао !
admin
admin

Назад на врх Go down

Порука  Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Назад на врх