bb99.serbianforum.info
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mladića prebacili iz Bondstila u Lazarevo?!

Go down

Mladića prebacili iz Bondstila u Lazarevo?! Empty Mladića prebacili iz Bondstila u Lazarevo?!

Порука  admin Sat May 28, 2011 7:37 am

Mladića prebacili iz Bondstila u Lazarevo?!

- Vlast je dužna da kaže gde je bio Ratko Mladić sve ovo vreme, odakle su ga doveli ovako psihofizički iznurenog, jer je svima jasno da nije živeo u Lazarevu - kaže za S media portal biograf generala Ljiljana Bulatović. Ona dodaje da bi trebalo razmisliti o priči pokojnog Brane Crnčevića koji je govorio da Mladića drže zarobljenog u Bondstilu.
Mladica-prebacili-iz-Bondstila-u-Lazarevo

Mladića prebacili iz Bondstila u Lazarevo?! News65486

Ljiljana Bulatović, biograf generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, kaže da apsolutno veruje pričama meštana Lazareva koji tvrde da najtraženiji haški begunac nije živeo u njihovom selu.

- Pokojni Brana Crnčević često je govorio kako se Ratko Mladić nalazi u zarobljeništvu, u američkoj vojnoj bazi Bondstil na Kosovu - navodi sagovornica S media portala. - Crnčević je verovao da je general Mladić u Bondstilu podvrgnut psihofizičkom iznurivanju, te da će biti 'prikazan javnosti' onda kada ga budu, po njihovim monstruoznim merilima, dovoljno urušili. Da kad se pojavi, sruši o sebi sliku kao o fizičkoj, moralnoj i vojnoj gromadi...

Biograf generala Mladića kaže da je u neverici primila vest o njegovom hapšenju:

- Javile su mi kolege iz medija, ali kako je informacija pristigla iz Hrvatske, u prvi mah sam pomislila da je reč o još jednom 'kombinovanju'. Međutim, kada je pet minuta kasnije telefon besomučno počeo da zvoni, shvatila sam da je vest ipak istinita. Uprkos svemu, ja još uvek ne mogu da prihvatim činjenično stanje, jer sam verovala da ću ga dočekati na slobodi.
Strazbur čuva Mladića od Haga!
Mladić odbio da primi optužnicu!
Mladić u patikama bez pertli!

Ljiljana Bulatović dodaje da je, videvši najsvežiju fotografiju generala Mladića, stekla utisak da je general namerno mučen.

- Sigurno je da meštani Lazareva ne lažu! Da je takav čovek živeo u njihovom selu, oni bi morali nekada da ga vide. A čuli smo u vestima da ga nikada niko nije video tamo! Zato insistiram da vlast da javnosti odgovor gde je, zapravo, bio general Mladić pre hapšenja? Odakle su ga doveli u Lazarevo? Da li teza Brane Crnčevića da je general bio zarobljen u Bondstilu istinita ili ne? Vlasti su dužne da odgovore na to pitanje - decidna je Ljiljana Bulatović.

S media
Foto: Privatna arhiva Ljiljane Bulatović

http://www.smedia.rs/vesti/vest/65486/Uhapsen-Ratko-Mladic-Ljiljana-Bulatovic-Mladica-prebacili-iz-Bondstila-u-Lazarevo.html
admin
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

https://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Назад на врх

- Similar topics