otpor je bio uzaludan

Go down

otpor je bio uzaludan

Порука  admin on Sat Jan 29, 2011 9:44 pm

otpor je bio uzaludan...

Borg bio u Srbiji

„Mi smo Borg. Spustite svoje štitove. Vaše biološke i tehnološke posebnosti biće pridodane našima. Otpor je uzaludan“ – čulo se na kanalu DM sat prije dvije večeri u donjoj Surdulici u južnoj Srbiji. Stanovnici su mislili da se radi o nekoj šali, a par sekundi nakon toga nebo je proparala svjetleća kugla i na mrtvo ime ih isprepadala.

Iako se mediji izvjestili da se radi o meteoru, iz povjerljivih izvora saznajemo da je predsjednik Srbije Boris Tadić stupio u kontakt sa Borgom i tom prilikom, bez pogovora, pristao da Borg asimilira Srbiju. Skonato je da je to jedino rješenje za ekonomski oporavak zemlje. Nema više kokuzluka, velike depresije, melanholije, a i najzad će Srbi biti nadmoćniji nad ostalim narodima svijeta. Na kraju krajeva, Srbi su nebeski narod. Ipak, želio se posavjetovati sa svojom muzom iz RS-a Miloradom Dodikom da li je pametno da Srbi postanu Borg. Ovaj je to oduševljeno prihvatio.

– Sad ćemo najzad Bošnjake naučiti pameti, a bogami i Evropsku uniju i Amere. Ima da raspičkamo BiH dok kaže keks. Neće im ni NATO pomoći – mislio je Mile i reče Tadiću da uputi Borg na njega.

Mile je prebacio na DM sat i nestrpljivo čekao kontakt sa vanzemaljcima. Najednom slika se zatrese i pojavi se ružni lik Borga.

- Ovdje Borg – reče.

- Jebe mi se – odgovori Mile u svom laktaškom stilu i iznenadi Borga. Asimilirali su na milone bića i kultura, ali niko nije bio ovako neotesan.

Mile nije puno čekao već reče:

- Republika Srpska pristaje da bude članica Borga, ali nipošto ne pristajemo na unitaran Borg. Drugo, ukoliko Srbi pristupe Borgu želimo da se zovete srpski Borg i da svi Srbi budu u jednoj kocki. Zatim, želimo pola kosmosa, ali prije toga da nam pomognete da se ocjepimo od nametnute BiH.

Borg reče da nije zainteresiran jer RS nema nikakve biološke i tehnološke posebnosti koje bi zanimale superiorni Borg. Na to Mile popizdi.

- Jebaću ti majku! Kad te sretnem ima da te nokautiram!!! Znam je da je sve ovo muslimanska ujdurma!!! Nedavno su dezavuisali javnost da skakavac ima veća muda od mene, a sad su mi upropastili istorijsku priliku da postanem vladar univerzuma. Ma, raspisaću referendum nezvao se ja Mile!!!

Dok se Borg udaljavao worp brzinom 9,75 od Republike Srpske, Mile je plakao u naručju Tadića dok ga je ovaj milovao po glavi.

- Nema veze, mili Mile – tješio ga je predjednik Srbije – Nemoj plakati, daće tebi Borke još jednu vilu na Dedinju. Nemoj plakati, molim te.
avatar
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

http://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму