DIKLORACETAT

Go down

DIKLORACETAT

Порука  admin on Tue Oct 15, 2013 10:35 am

Vi vjerojatno ne trebaju ove informacije , ali sada to može biti korisno za druge .

Hemija za to je vrlo jednostavNA .
DiChloroacetatna kiselina je Cl2CHCOOH molekularne težine 134
To će reagirati s 1 mol NaHCO3 ( natrijev bikarbonat ) mol wt = 84

kemija je :

Cl2CHCOOH + NaHCO3 ------- > Cl2CHCOONa + H2O + CO2 ( CO2 će se dati  kao plin odnosno hoće da vri )

tj. cca 134 gm čistog DCA kiseline će biti neutraliziran 84gm čistog natrijevog bikarbonata dostupan svim hemičarima / apotekama ( ako je manje od 100 % snage bicarb se koristi onda ćete morati dodati više) .
S ovom metodom samo dodati bicarb dok ne dobijete pH 7-8dobar pokazatelj će biti da se to ne dogodi više pjeniti . Ne trebate skupi pH metar , trebali biste biti u mogućnosti da biste dobili pH radova prilično lako iz škola /laboratorija ili netko ko radi to prakticno .

Ja bih preporučio korištenje natrij bikarbonata , jer to jenajsigurnija opcija . Svaka druga lužina mogla biti opasna ako stavite previše u - može izazvati opekline / ulceracije ustima / grlu . Ako ste stavili previše bicarb u , onda taj višak će samo liječenje bilo kisele probavne smetnje ste možda u to vrijeme , te je vrlo sigurna . Dva lijekova u jednom!

Ne liječiti ovu poruku kao preporuku za korištenje DCA , to je samo da se zaustavi ljude od sebe šteti s opasnim kiselinama ili lužinama -a . Ja nemam iskustva o djelotvornosti DCA na sve , samo u fazi istraživanja za prijatelja . Ako on to pokušava i tu je bilo poboljšanje ću se vratiti u kontaktu .
avatar
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

http://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму