КАКО ЧАНАК И СЕПАРАТИСТИ КОРИСТЕ СЕЉАЧКУ МУКУ !

Go down

КАКО ЧАНАК И СЕПАРАТИСТИ КОРИСТЕ СЕЉАЧКУ МУКУ !

Порука  admin on Sat Mar 31, 2012 9:04 amВесна Веизовић

КАКО ЧАНАК И СЕПАРАТИСТИ КОРИСТЕ СЕЉАЧКУ МУКУ !

Реално сагледавање стања у Србији је изгледа одувек било могуће једино из птичије преспективе односно гледано са стране и са што веће удаљености.

Тренутно је нашем народу у дијаспори и народу у републици Србској доста јасније куда нас води проевропска политика и тиранија Довских властодржаца него већини нас у Србији.

Међутим као да је мало насамареног народа и читавих целина друштвених слојева, групи проневерених и изиграних жртви у овом моменту се придружују чак и сељаци, ни не сањајући да ће можда својим незадовољством и поквареним вођством устанка допринети само бржој децентрализацији и регионализацији, односно цепању Србије.

Људи се у политици , као и на болесничком лежају бацају са једног бока на други , јер верују да ће тако лежати удобније, ове врло истините речи немачког филозофа Гетеа можемо баш данас видети на делу под окриљем мноштва лукавстава наше владе и многобројних лажних опозиција.

Од свих странака у Војводини зашто се баш Чанак заједно са Вуком Драшковићем нашао да посети сељаке и успут се ” испљује ” и накритикује власти у Београду које мудро ћуте?!

Сама власт у Београду већ добро поткована историјом која се понавља у незадовољним сељацима је видела савршен план испуњења Мађарских сепаратистичких циљева , односно, смањити субвенције, уништити пољопривреду , окривити саму себе, дићи сељаке на ноге, довести највећег аутономаша Чанка који ће сељацима а и осталим све незаодовољјнијим грађанима Војводине објаснити шта им све може донети регионализација и децентрализација, касније, врло брзо и аутономија Војводине.

Убацити савршеног црва сумње у народ у савршеном моменту и већ је пола посла обављено.

Па да кренемо испочетка највећа количина пољопривредних производа која се извози долази из Војводине, нај простије речено ниједна влада не може бити толико глупа да пшеницу продаје по једној а затим кад се резерве истроше по три пута већој цени купује, можда чак и исту пшеницу, увлачећи тако и сељаке и државу у дугове , смањујући субвенције које су ионако мизерне, тешко да неко на овај начин случајно гура државу а посебно тог сељака у пропаст.

Све гране привреде су уништене , сељацима ово такође није први пут да протествују али по свему судећи и уколико се нешто не учини биће историјски изрежирана сецесија Војводине а можда и још неких делова Србије и све преко леђа несрећних радника, које политика најмање интересује већ једино желе боље услове.

Долазимо до тога да су сељаци кренули и дигли се али не и до свог циља , јер како им је ЧАнак синоћ објаснио до Београда нећете стићи јер се за вас Београд не интересује, али уколико би покрајина имала своју администрацију где би могла сама да одлучује о таквим питањима то би већ била друга ствар, још уколико би добили потпуну аутономију , онда би било ” Бог те веселио”. И народ , наравно који се као што сам већ рекла неинтересује превише за политику а наравно да тежи ка бољем већ види госпон Чанка као свог спасиоца.

ни не сањајући да се дотични појавио само ради својих нечистих циљева и политичких поена, верујем да већина и не сумња да је тај Чанак само пред новинарима непријатељ владајуће коалиције у Србији , док кад се угасе камере заједно да ДОС-овцима прави овакве и сличне дилове поделе Војводине а и осталих делова Србије.

Ја овде не говорим о томе да сељаци треба да се задовоље својим положајима који су жалосни, већ да нипошто не треба да се хипностишу сепаратистичким лажима, лажним емоцијама и забринутошћу већ поменуте господе.

Треба да наставе свој пут и треба да радикализују протесте и у томе треба да им се придруже сви , од професора до чистача улице, сви они незапослени и пензионери и сви који су незадовољни али не да траже одвајање и поделу јер ми смо иоанко подељени, уколико би успео план уједињених региона то би нас потпуно уништило , осим унутарњих ми имамо и спољних непријатеља који само чекају да се поцепамо још више.

Већ треба да траже да се скине власт, да се смакну лопови који су потрошили њихове и наше паре и треба да знају да је међу тим таквима баш тај добри господин Чанак и да пробају да увиде његово лукавство које је у овом моменту очигледно чак и нама који смо у средишту дешавања.

Треба да се изборимо за боље услове у свим секторима почев од пољопривреде али кроз целовитост а не поделу наше земље.

Власт је уплашена а познато је да људи у страху чине очајничке потезе, према најновијим сазнањима сељацима се прети полицијом а чак и војском да престане са демонстрацијама и блокадом путева, у овом моменту Чанак би требало опет да се појави као витез спасиоц сељака и да им покаже да ће спас наћи само уколико прихвате његове замисли , односно одвајање од Србије и Београда којима наводно није стало до положаја земљорадника у Војводини.

Ово је све нажалост само добро изрежирана представа где ће сељаци остати насамарени а ми ћемо добити још једно Косово!

Србија није тренутна издајничка власт , већ народ који у њој живи а тај исти народ живи и у Рашкој , Косову и Метохији, републици Српској, у Шумадији и Војводини, зато нетреба дозволити да се манипулацијама власти и са још лажи о бољем животу поделимо јер онда неће бити ни Србије ни тог народа!
avatar
admin

Broj poruka : 758
Datum upisa : 06.10.2009

http://bb99.serbianforum.info

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму